• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Gdzie w Warszawie wynająć samochód ?

adamarr

Gaduła
Punktów
5
Potrzebuje samochodu na kilka dni... Gdzie w Warszawie można wynająć nieduże auto po taniości?

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
adam- zadaj bardziej precyzyjne pytanie:

1. Niedużo auto? - tico, smart, czy bravo?

2. Taniość - 100 czy 300 zł za dzień?

Paweł29

Początkujący
Punktów
0
Sprawdzałeś w Europcar? Sieciówka, mają niezłe samochody, niektóre dość sensowne cenowo.

konczel

Bywalec
Punktów
3
Odgrzewam temat, czy w tej wypożyczalni co podał kolega @CITO to jest jakiś pośrednik? Czy normalna wypożyczalnia? Potrzebuję czegoś niewielkiego na miasto. Ile to mnie będzie kosztowało i na co uważać przy wynajmowaniu?

Marcin991

Gaduła
Punktów
2
Odgrzewam temat, czy w tej wypożyczalni co podał kolega @CITO to jest jakiś pośrednik? Czy normalna wypożyczalnia? Potrzebuję czegoś niewielkiego na miasto. Ile to mnie będzie kosztowało i na co uważać przy wynajmowaniu?

Zadzwoń lub napisz jeszcze do wypożyczalni Avis. Wynajmowałem już u nich kilka razy zarówno w kraju jak i za granicą. Zawsze mają wolne auta, duży wybór. Pod względem cenowym chyba jak wszędzie. Auta są w pełni ubezpieczone (odpowiednik ac) itd. Nie wiem kiedy planujesz wynajmować, ale rzuć okiem na promocje u nich na stronie internetowej w zakładki promocje - tańsze auta na weekend czy wynajem na 7 dni a płatność za 5 dni.

Punktów
0
Miasto
Warszawa
Zdecydowanie z naszych rodzimych wypożyczalni sensownie się prezentuje PANEK. Skorzystałem ostatnio w przypadku OC sprawcy i faktycznie poziom obsługi mają pierwsza klasa. No i to całkowicie Polska firma.

Do góry Bottom