Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Odgrzewam temat, czy w tej wypożyczalni co podał kolega @CITO to jest jakiś pośrednik? Czy normalna wypożyczalnia? Potrzebuję czegoś niewielkiego na miasto. Ile to mnie będzie kosztowało i na co uważać przy wynajmowaniu?
Odgrzewam temat, czy w tej wypożyczalni co podał kolega @CITO to jest jakiś pośrednik? Czy normalna wypożyczalnia? Potrzebuję czegoś niewielkiego na miasto. Ile to mnie będzie kosztowało i na co uważać przy wynajmowaniu?
Zadzwoń lub napisz jeszcze do wypożyczalni Avis. Wynajmowałem już u nich kilka razy zarówno w kraju jak i za granicą. Zawsze mają wolne auta, duży wybór. Pod względem cenowym chyba jak wszędzie. Auta są w pełni ubezpieczone (odpowiednik ac) itd. Nie wiem kiedy planujesz wynajmować, ale rzuć okiem na promocje u nich na stronie internetowej w zakładki promocje - tańsze auta na weekend czy wynajem na 7 dni a płatność za 5 dni.
Zdecydowanie z naszych rodzimych wypożyczalni sensownie się prezentuje PANEK. Skorzystałem ostatnio w przypadku OC sprawcy i faktycznie poziom obsługi mają pierwsza klasa. No i to całkowicie Polska firma.