Oczywiście jest inaczej, skoro tak daleko zaszedłem, to tym bardziej będę w to wchodził dalej, nie psuje nic tylko ten co nic nie robi, a tak nauczę się zmieniać rdzeń i się przyda na przyszłość. Nie pomyślałeś, ze to ja chcę się tym zajmować? Z jakiegoś powodu nie chciała się rozdzielić, widać, że ktoś ją już demontował, może dodał jakiegoś specyfiku na łączenie? może po prostu jest inny sposób na rozdzielenie, nikt się ze mną nie podzielił nim, więc dochodzę metodą prób i błędów.Będziesz miał nauczkę na przyszłość żeby nie grzebać w takich rzeczach, lepiej zawieść do człowieka co się takimi sprawami zajmuje na co dzień. I coś dla potomnych, jak turbo na geometrii przeładowuje nawet bez vacu podpiętego to nie ma innej możliwości jak zanieczyszczone geo, żadne tam zawory, podciśnienia i inne pieprzoty nie mają wpływu.
Czy niby to odnośnie przyczyny?Oczywiście jest inaczej,
A to już inna para majtek. Co miałeś na myśli pisząc to? Czy niby to odnośnie przyczyny?
No, to tak jak z sexem.nie będę miał nauczki, żeby oddawać innym, tylko będę wiedział jak to się robi.