te nowe kostki co są na zdięciu musze podpiąć na miejsce starychCo konkretnie chcesz przerabiać? Przecież w aucie masz już złącza ISO.
takie radio kupiłem i musze zamienić kostki i nie mam pojęcia jak podłączyć kable i mam nadzieje że znajdę tu odpowiedźCo konkretnie chcesz przerabiać? Przecież w aucie masz już złącza ISO.

Dlaczego? Jedne i drugie to kostki ISO. Pasują do nowego radia.te nowe kostki co są na zdięciu musze podpiąć na miejsce starych
Dlaczego? Jedne i drugie to kostki ISO.
niestety piny są w innym miejscu niż ma to radioDlaczego? Jedne i drugie to kostki ISO. Pasują do nowego radia.
tylko jak podłączę nowe radio do tych fabrycznych kostek iso to radio sie nie uruchamiaSą w tych samych miejscach. Oryginalna czarna kostka to zasilanie radia. Ma ona dodatkowe przewody takiej jak sterowanie podświetleniem radia itp, których nowe radio nie będzie obsługiwało. Nie stoi to jednak na przeszkodzie w podłączeniu. Jedyna różnica, która może występować to zasilanie stałe i zasilanie po stacyjce. Jeśli będzie problem to poznasz to po utracie zapamiętanych ustawień w radiu (zapamiętane stacje itp) po wyłączeniu stacyjki. Wtedy rzeczywiście trzeba będzie przełożyć dwa przewody.
Druga pomarańczowa kostka to głośniki. W Twoim aucie są tylko dwa kanały, prawy i lewy. Radio obsługuje ich więcej, stąd dodatkowe przewody. Podobnie możesz podłączyć bez żadnych przeróbek.
tylko jak podłączę nowe radio do tych fabrycznych kostek iso to radio sie nie uruchamia
Raczej to alpha 5Nie wiem finalnie czy to alpha 4 czy alpha 5 te twoje oryginalne radio. Bo tak zdjęcie zrobione, że nawet nie mogę przepisać nr radia do google, że by znaleźć schemat.
@Encore w teorii kluczyki fajna rzecz, a w praktyce te za 15zł z allegro pasują do wszystkiego ale nie do tego co potrzebujesz![]()