• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Golf v5 150 km

Diagraf1977

Początkujący
Punktów
0
Witam mam pytanie odnośnie układu wydechowego : posiadam vw golf v5 150 km i chcę nie długo zmienić wszystkie gumy , które trzymają cały układ wydechowy- sprawdzając co kupić wyskakują różne typy i tutaj moje pytanie : czy ktoś ma podobne auto i już to wymieniał i co konkretnie zamówić dziękuję I pozdrawiam

Grzegorz.Józefów

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
482
Miasto
Józefów
Witam mam pytanie odnośnie układu wydechowego : posiadam vw golf v5 150 km i chcę nie długo zmienić wszystkie gumy , które trzymają cały układ wydechowy- sprawdzając co kupić wyskakują różne typy i tutaj moje pytanie : czy ktoś ma podobne auto i już to wymieniał i co konkretnie zamówić dziękuję I pozdrawiam
A oka ma ?
jak chcesz wymieniać to może najprościej byłoby wejść pod furę i zobaczyć jakie są i takie same zamówić/kupić
chyba że oczekujesz że ktoś to zrobi za Ciebie i napisze jakie a najlepiej jeszcze poda nr tych gum a Ty poźniej jak się okaże że są inne napiszesz że baran bo takie Ci podał
Myśleć ku...a myśleć

Do góry Bottom