• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

GRUPA WILK OPINIE

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1600
No widzisz nie mogą przerobić roboty
potrzebują tez magazyniera, więc tam naprawdę ostro się rozwijają :D

nawet sami się przyznają do rozwoju:
Rozwijająca się firma motoryzacyjna o zasięgu ogólnopolskim zatrudni pracownika na stanowisko mechanik samochodowy - Mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku. Praca w młodym dynamicznym zespole .Atrakcyjne zarobki .Więcej informacji pod nr tel . .

młodzi, dynamiczni, pewnie owocowe czwartki i procentowe piątki :) fajne jakby coś napisali o motywacji i prestiżu...

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1600
Ja bym tam pracował w zamian za sam prestiż ale podejrzewam że za wysokie progi na moje nogi :p

przecież napisali, że młody i dynamiczny zespół.
a ty to stary piernik już jesteś. ty jeszcze pewnie gaźnik w samochodzie pamiętasz :D
a tak poważnie to młodego łatwiej nabajerować i robi bez marudzenia. a stary to i przepisy zna, wie, że coś się należy, jakiś środków ochrony wymaga. po co to komu? same kłopoty i koszty...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
No widzisz nie mogą przerobić roboty
Jest popyt to i trzeba nadążyć z podażą... za bramą stoi zgraja baranów i nerwowo przebiera nóżkami i nie może się doczekać ogolenia... to trzeba zwiększyć moce przerobowe...:D
Tak się robi interesy w polin, jak się chce do czegoś doiść...:D

a tak poważnie to młodego łatwiej nabajerować i robi bez marudzenia. a stary to i przepisy zna, wie, że coś się należy, jakiś środków ochrony wymaga. po co to komu? same kłopoty i koszty...
Tylko musi być młody poliniak, taki nigdy nie podskoczy... jakiś czas temu to woleli gości z krainy U, bo ci nie byli jeszcze obcykani w bajkach januszy biznesu to można ich było ruchać bardziej jak ziomali, ale już się nie dają...:D

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
przecież napisali, że młody i dynamiczny zespół.
Młody i dynamiczny zespół-młody, bo tylko praktykanci, studenci i ludzie zaraz po szkole godzą się na takie warunki, i dynamiczny, bo nawet oni szybko znajdują coś lepszego i się zwalniają :D
Powiem ci że szkoda mi ich, nie wiedzieli co ich czeka na ziemi obiecanej ale każdy musi mieć dupę ze stali u nas ;)
Oni raczej przyzwyczajeni, na upadlinie i białejrusi mają taką samą oligarchię i patologie społeczne co u nas tylko kilka lat do przodu, my będziemy w ich dzisiejszym położeniu po kolejnej kadencji popisów.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
W związku z otrzymaniem od pełnomocnika właściciela przedsiębiorstwa Motocomplex wezwania do usunięcia negatywnej opinii na jej temat wykasowana została oryginalna wiadomość, która znajdowała się w tym miejscu.

Pan Krystian Wilk oświadcza, że przedstawiona treść, która znajdowałą się pod tym adresem nie była prawdziwa i mogła stanowić pomówienie w myśl art. 212 § 1 i 2 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks Karny (Dz. U. 1997 Nr 88 poz. 553 z późn. zm.).

W związku z powyższym oświadczeniem usunięta została negatwyna opinia na temat przedsiębiorstwa MOTOCOMPLEX Krystian Wilk.

W związku z otrzymaniem od pełnomocnika właściciela przedsiębiorstwa Motocomplex wezwania do usunięcia negatywnej opinii na jej temat wykasowana została oryginalna wiadomość, która znajdowała się w tym miejscu.

Pan Krystian Wilk oświadcza, że przedstawiona treść, która znajdowałą się pod tym adresem nie była prawdziwa i mogła stanowić pomówienie w myśl art. 212 § 1 i 2 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks Karny (Dz. U. 1997 Nr 88 poz. 553 z późn. zm.).

W związku z powyższym oświadczeniem usunięta została negatwyna opinia na temat przedsiębiorstwa MOTOCOMPLEX Krystian Wilk.

Co jest xD

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
117
Miasto
Świdnica
Mają samca alfa, którzy nie pozwolą na takie pomówienia !

MilkyWayy

Początkujący
Punktów
12
Szanowni Panowie, nastała wiekopomna chwila :D odnośnie mojej sprawy sądowej, założonej tym oszustom i złodziejom - tak, ZŁODZIEJOM - od 7 miesięcy nie oddali gotówki, za zwrócony im z tytułu rękojmi złom - sąd nadał klauzulę wykonalności, komornik niebawem zagości na ich koncie, juhuuuuuu :smuggrin:

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Yo tam nic im nie zrobią, komornik przyjdzie kawe wypije ..koperte wezmie i po sprawie ...nie pierwsza nie ostatnia taka sprawa ...sa przygotowani i tyle w temacie...

Osobiście nie jestem za takim procederem i boli mnie jak ktos oszukuje i niejest uczciwy..no takie czasy...sodoma i gomora...chlop z chlopem będzie spał, baba z babu a slonce na zachodzie wstanie i zajdzie na wschodzie ..tak bedzie jak to mawial Franciszek Pieczka w filmie "Konopielka"

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1600
Szanowni Panowie, nastała wiekopomna chwila :D odnośnie mojej sprawy sądowej, założonej tym oszustom i złodziejom - tak, ZŁODZIEJOM - od 7 miesięcy nie oddali gotówki, za zwrócony im z tytułu rękojmi złom - sąd nadał klauzulę wykonalności, komornik niebawem zagości na ich koncie, juhuuuuuu :smuggrin:
szczerze gratuluje wygranej
tylko czy będzie miał z czego ściągnąć?

najpewniej to będzie tak:
tylko podmień mołdawię na wilka :D

Próbuje wytłumaczyć kolegom kurwa z wilka, że jak użyją przeciw nam kurwa sprzętu to będą zabici.
Trzymają pałki i my jesteśmy we dwóch oni w trzech.
Ja mam akumulator na kablu i nie wiem czy już w nich wjeżdżać czy kurwa za chwile

p.s. wyobraziłem sobie ten akumulator na kablu. jak na mechanika przestało: taki samochodowy, 12v...
1683403617773.png

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
No to wstępnie gratuluję...:finger::D
Całkowicie pogratuluję jak już będziesz miał kasę odzyskaną... pod warunkiem, że mają coś na koncie, a obawiam się, że mogą mieć tylko drobniaki na ogólny obrót...:meh:

MilkyWayy

Początkujący
Punktów
12
Yo tam nic im nie zrobią, komornik przyjdzie kawe wypije ..koperte wezmie i po sprawie ...nie pierwsza nie ostatnia taka sprawa ...sa przygotowani i tyle w temacie...

Osobiście nie jestem za takim procederem i boli mnie jak ktos oszukuje i niejest uczciwy..no takie czasy...sodoma i gomora...chlop z chlopem będzie spał, baba z babu a slonce na zachodzie wstanie i zajdzie na wschodzie ..tak bedzie jak to mawial Franciszek Pieczka w filmie "Konopielka"
W swojej pracy mam do czynienia z komornikami, czasy gdy można było załatwić wszystko kopertą, dawno minęły.
Tutaj są już przegrani
Automatyczne połączenie postów:

No to wstępnie gratuluję...:finger::D
Całkowicie pogratuluję jak już będziesz miał kasę odzyskaną... pod warunkiem, że mają coś na koncie, a obawiam się, że mogą mieć tylko drobniaki na ogólny obrót...:meh:
W takiej sytuacji będą mieli prawomocnie zablokowane wszystkie konta firmowe, do momentu spłaty długu :)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
W swojej pracy mam do czynienia z komornikami, czasy gdy można było załatwić wszystko kopertą, dawno minęły.
Tutaj są już przegrani
Automatyczne połączenie postów:

W takiej sytuacji będą mieli prawomocnie zablokowane wszystkie konta firmowe, do momentu spłaty długu :)
Noi dzieka Bogu...najgorsze jest to ze ten proceder z koperta jeszxze istnieje

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
To przepiszą firmę na ciotkę, babcię, stryjka i będą dalej działać... tu jest polska...:D
Ale trzymam kciuki... jak by tak więcej ludzi się postawiło to by sie skończyło takie bujanie się oszustów, ale ludziska się wstydzą przyznać, że zostali oszukani więc wola podwinąć ogon pod siebie...

Do góry Bottom