Szanowni Państwo, szukam osób oszukanych przez tę firmę. Proszę o kontakt na mail: marta_milkow@wp.pl

No widzisz nie mogą przerobić robotyMoże kto szuka roboty to jest etat do łyknięcia :
![]()
Praca na stanowisku mechanik samochodowy Kolnica • OLX.pl
od 4 800 zł/mies.do 6 000 zł/mies.: Rozwijająca się firma motoryzacyjna o zasięgu ogólnopolskim zatrudni pracownika na stanowisko mechanik samochodowy - Mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku. Praca w młodym dynamicznym zespole ....www.olx.pl
![]()
potrzebują tez magazyniera, więc tam naprawdę ostro się rozwijająNo widzisz nie mogą przerobić roboty

fajne jakby coś napisali o motywacji i prestiżu...Ja bym tam pracował w zamian za sam prestiż ale podejrzewam że za wysokie progi na moje nogiprestiżu

Ja bym tam pracował w zamian za sam prestiż ale podejrzewam że za wysokie progi na moje nogi![]()

I jeszcze bym urlop chciał i za nadgodziny mieć płacone a młody żeby się wykazać przyniesie swoje narzędziamłodego
Jest popyt to i trzeba nadążyć z podażą... za bramą stoi zgraja baranów i nerwowo przebiera nóżkami i nie może się doczekać ogolenia... to trzeba zwiększyć moce przerobowe...No widzisz nie mogą przerobić roboty

Tylko musi być młody poliniak, taki nigdy nie podskoczy... jakiś czas temu to woleli gości z krainy U, bo ci nie byli jeszcze obcykani w bajkach januszy biznesu to można ich było ruchać bardziej jak ziomali, ale już się nie dają...a tak poważnie to młodego łatwiej nabajerować i robi bez marudzenia. a stary to i przepisy zna, wie, że coś się należy, jakiś środków ochrony wymaga. po co to komu? same kłopoty i koszty...

Powiem ci że szkoda mi ich, nie wiedzieli co ich czeka na ziemi obiecanej ale każdy musi mieć dupę ze stali u naskrainy U

Młody i dynamiczny zespół-młody, bo tylko praktykanci, studenci i ludzie zaraz po szkole godzą się na takie warunki, i dynamiczny, bo nawet oni szybko znajdują coś lepszego i się zwalniająprzecież napisali, że młody i dynamiczny zespół.
Oni raczej przyzwyczajeni, na upadlinie i białejrusi mają taką samą oligarchię i patologie społeczne co u nas tylko kilka lat do przodu, my będziemy w ich dzisiejszym położeniu po kolejnej kadencji popisów.Powiem ci że szkoda mi ich, nie wiedzieli co ich czeka na ziemi obiecanej ale każdy musi mieć dupę ze stali u nas![]()
W związku z otrzymaniem od pełnomocnika właściciela przedsiębiorstwa Motocomplex wezwania do usunięcia negatywnej opinii na jej temat wykasowana została oryginalna wiadomość, która znajdowała się w tym miejscu.
Pan Krystian Wilk oświadcza, że przedstawiona treść, która znajdowałą się pod tym adresem nie była prawdziwa i mogła stanowić pomówienie w myśl art. 212 § 1 i 2 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks Karny (Dz. U. 1997 Nr 88 poz. 553 z późn. zm.).
W związku z powyższym oświadczeniem usunięta została negatwyna opinia na temat przedsiębiorstwa MOTOCOMPLEX Krystian Wilk.
W związku z otrzymaniem od pełnomocnika właściciela przedsiębiorstwa Motocomplex wezwania do usunięcia negatywnej opinii na jej temat wykasowana została oryginalna wiadomość, która znajdowała się w tym miejscu.
Pan Krystian Wilk oświadcza, że przedstawiona treść, która znajdowałą się pod tym adresem nie była prawdziwa i mogła stanowić pomówienie w myśl art. 212 § 1 i 2 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks Karny (Dz. U. 1997 Nr 88 poz. 553 z późn. zm.).
W związku z powyższym oświadczeniem usunięta została negatwyna opinia na temat przedsiębiorstwa MOTOCOMPLEX Krystian Wilk.
Co jest xDW związku z otrzymaniem od pełnomocnika właściciela przedsiębiorstwa Motocomplex wezwania do usunięcia negatywnej opinii na jej temat wykasowana została oryginalna wiadomość, która znajdowała się w tym miejscu.
Cenzura...Co jest xD

odnośnie mojej sprawy sądowej, założonej tym oszustom i złodziejom - tak, ZŁODZIEJOM - od 7 miesięcy nie oddali gotówki, za zwrócony im z tytułu rękojmi złom - sąd nadał klauzulę wykonalności, komornik niebawem zagości na ich koncie, juhuuuuuu szczerze gratuluje wygranejSzanowni Panowie, nastała wiekopomna chwilaodnośnie mojej sprawy sądowej, założonej tym oszustom i złodziejom - tak, ZŁODZIEJOM - od 7 miesięcy nie oddali gotówki, za zwrócony im z tytułu rękojmi złom - sąd nadał klauzulę wykonalności, komornik niebawem zagości na ich koncie, juhuuuuuu
![]()

No to wstępnie gratuluję...Szanowni Panowie, nastała wiekopomna chwilaodnośnie mojej sprawy sądowej, założonej tym oszustom i złodziejom - tak, ZŁODZIEJOM - od 7 miesięcy nie oddali gotówki, za zwrócony im z tytułu rękojmi złom - sąd nadał klauzulę wykonalności, komornik niebawem zagości na ich koncie, juhuuuuuu
![]()

W swojej pracy mam do czynienia z komornikami, czasy gdy można było załatwić wszystko kopertą, dawno minęły.Yo tam nic im nie zrobią, komornik przyjdzie kawe wypije ..koperte wezmie i po sprawie ...nie pierwsza nie ostatnia taka sprawa ...sa przygotowani i tyle w temacie...
Osobiście nie jestem za takim procederem i boli mnie jak ktos oszukuje i niejest uczciwy..no takie czasy...sodoma i gomora...chlop z chlopem będzie spał, baba z babu a slonce na zachodzie wstanie i zajdzie na wschodzie ..tak bedzie jak to mawial Franciszek Pieczka w filmie "Konopielka"
W takiej sytuacji będą mieli prawomocnie zablokowane wszystkie konta firmowe, do momentu spłaty długuNo to wstępnie gratuluję...
Całkowicie pogratuluję jak już będziesz miał kasę odzyskaną... pod warunkiem, że mają coś na koncie, a obawiam się, że mogą mieć tylko drobniaki na ogólny obrót...![]()

Noi dzieka Bogu...najgorsze jest to ze ten proceder z koperta jeszxze istniejeW swojej pracy mam do czynienia z komornikami, czasy gdy można było załatwić wszystko kopertą, dawno minęły.
Tutaj są już przegrani
Automatyczne połączenie postów:
W takiej sytuacji będą mieli prawomocnie zablokowane wszystkie konta firmowe, do momentu spłaty długu![]()
To przepiszą firmę na ciotkę, babcię, stryjka i będą dalej działać... tu jest polska...W takiej sytuacji będą mieli prawomocnie zablokowane wszystkie konta firmowe, do momentu spłaty długu![]()