• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Gutmann mega macs s20

Bedluk02

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie.
Stoję przed zakupem testera diagnostycznego do warsztatu z możliwością odblokowania SGW. Posiadam Cdif3 lecz z autami po 2021r już nic nie można zrobić. Dostałem ofertę na Gutmann mega macs s20. Czy jest osobą, która posiada taki sprzęt i mogła by się wypowiedzieć na jego temat. Pozdrawiam

johnny100

SuperMechanior
Punktów
35
Korzystałem z nie jednego "markowego" Na wszystko abonamenty i nic bez tego nie działa. A w snaponie nawet nie działa oscyloskop. Dajesz prawie 20 koła a potem takie cyrki. Kpina z klienta. Teraz to wydaje mnie sie ,że launch i autel przejął pałeczkę . Reszta zostanie w tyle. A wszystko przez przez pazerność.

matus1014

SuperMechanior
Punktów
205
Można prosić o rozwinięcie tematu? Myślałem jeszcze nad Texa nawigator nano S2. Cenowo (z tego co mówił przedstawiciel) korzystniej wychodzi Gutmann
Ułamek kwoty gutmanna/ktsa/texy a w autelu/launchu/thinkcarze dostajesz 50% więcej funkcji . Gutmann ma dobrą przewagę bo ma hgs datę , Texa ma przewagę bo Iveco to bajka robi jak serwisówka. Reasumując jeśli nie zależy Ci na hgs to odpuść sobie gutmanna i weź coś innego. Jakbyś miał jakieś pytania to pisz albo przedzwoń , pracuje na texie , ktsie,launchu,autelu i thinkcarze mam porównanie :)

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
579
Miasto
Podkarpacie
Albo launch x431 euro 2025(pad9) z trzyletnim abonamentem brązowym albo autel ms909s2 . To są jedyne dwa interfejsy jakie by rozważał jak bym wchodził w sgw . Ewentualnie gdy w grę wchodzi tylko jeżyk polski to KTS w wersji z sgw i sds .

Do góry Bottom