• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

guzikowy problem - radio

karatorq

Początkujący
Punktów
0
Witam,
mam następujący problem z radio: 3 guziki, a dokładnie +,- oraz strzałka w prawo nie działają mi, tzn działają sporadycznie lub jak pare razy przycisne.. co mógłbym zrobić by to sam naprawić? pilot w kierownicy działa.
sory, że taka pierdoła ale jeszcze jak ustawić by przesuwać pilotem w kier po 1 piosence a nie losowo? dzieki za pomoc: )

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Haha w rowerze zaraz kolegę znajdziemy przez google earth i dowiemy się jakie auto. Bo chyba wszyscy wykorzystaliśmy już roczne limity na swoje magiczne kule do przewidywania tego.

karatorq

Początkujący
Punktów
0
łe sory pisałem na szybko renault megane II. radio fabryczne nie wiem jakie to tam jest.

karatorq

Początkujący
Punktów
0
nie jestem w stanie określić obecnie, znalazłem tu kod do niego pare dni temu..
ale jest problem z tymi guzikami ktos wie jak? bo chcialbym to sam zrobic za pare dni

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Pewnie trzeba zdemontować panel i zobaczyć w jakim stanie są same guziki pod panelem.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Bez problemu raczej znajdziesz instrukcje obsługi do tego radia

Witam,
mam następujący problem z radio: 3 guziki, a dokładnie +,- oraz strzałka w prawo nie działają mi, tzn działają sporadycznie lub jak pare razy przycisne.. co mógłbym zrobić by to sam naprawić? pilot w kierownicy działa.
sory, że taka pierdoła ale jeszcze jak ustawić by przesuwać pilotem w kier po 1 piosence a nie losowo? dzieki za pomoc: )

karatorq

Początkujący
Punktów
0
@up
aha..

co do całości chodzi mi bardziej jak to rozdzielić( przod od calosci) na co zwrocic uwage jak juz mi sie to uda rozlaczyc? co zrobic

Do góry Bottom