• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Handel autami krajowymi 23r.

MichuuuPL

Początkujący
Punktów
0
Witam! Szukam osoby która zajmuje się aktualnie auto handlem tylko krajowymi. Może są osoby które zaczynały, albo dalej handlują pojazdami w kwotach do np., 20 tysięcy, potrzebuje dopytać się w w kilku kwestiach m.,in: Jak wygląda sprawa z kasą fiskalną, trzeba ją mieć, pomimo tego że wystawiasz fakturę vat marżę?

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
827
Miasto
Gdańsk
mam kumpla co handluje autami tylko od polskich klientów. nie ma kasy fiskalnej. wszystko na legalu i f vat marza.

MichuuuPL

Początkujący
Punktów
0
mam kumpla co handluje autami tylko od polskich klientów. nie ma kasy fiskalnej. wszystko na legalu i f vat marza.
Ooo czyli może się jednak da bez tej kasy, a czy możesz Mi pomóc jakoś się z nim skontaktować, jakaś wymiana numerami telefonów, oczywiście wcześniej się go pytając. Bardzo mi zależy na tej sprawie. Pozdrawiam!

Regaciarz

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
383
Ja handluję( około 50 sztuk rocznie), ale bez kombinacji, mam kasę, terminal, jestem na vacie. Główny profil działalności naprawa samochodów, handel jako dodatek( połowa to albo stare auta klientów albo z reklamy na płocie).

Do góry Bottom