• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ids Ford - szukam sprawdzonego na vmware

AdamBorys

Nowy
Punktów
0
Miasto
Radomsko
Jak w temacie, posiada może ktoś lik do sprawnego ids na vmware dla Forda? Kiedyś zainstalowałem z licencja 3 dniowa ale to dużo zabawy, dzisiaj sciaglem kilka wersji z chomika ale nie działają albo uszkodzone archiwa. A potrzebuje przypisać wtryskiwacze i zaadaptować czysty dpf w c-max 1.6 tdci 2009r a niestety Delphi nie chce tego robić. Dla Mondeo z tego rocznika nie było problemu.

kubart

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
190
www.ecudiagnostyka.pl
Mam wersje 112 bez vmware :) ale musi byc głowica ori lub chociaz porzadny klon. Dziala prog modulów jak i opcje serwisowe.

kubart

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
190
www.ecudiagnostyka.pl
Czemu mrozic? Nic nie trza. Linka nie mam niestety , sa dwie opcje albo subskrypcja 468$ na rok ( normalnie ford chce pobad 800$ na rok) albo musze instalowac samodzielnie. Dziala wszystko real wlacznie z programowaniem. Warunek ori glowica lub naptawde porzadny clon. Z tego co robilem te z aliexpr nie chca dzialac niestety nie wykrywa driver w systemie i licencji brak..

Jarek5129

Nowy
Punktów
0
Miasto
EŁK
Kto chce niech wbija ,dogadamy się co do ceny IDS FDRS ETIS Dealer account PATS ADSF online . IDs full licencja online window 10 i Ori program dożywotnio
Automatyczne połączenie postów:

Wchatapp +1 (610) 245-8442
Automatyczne połączenie postów:

Bez żadnych maszyn wirtualnych,głowica PASS-THRU i t.d

Do góry Bottom