WOODOO
SuperMechanior
- Porady
- 2
- Punktów
- 3075
Czujesz się z tego powodu zawiedziony ?Dziś w nocy śniło mi się że dostałem kulkę w łeb ale nie umarłem![]()

Czujesz się z tego powodu zawiedziony ?Dziś w nocy śniło mi się że dostałem kulkę w łeb ale nie umarłem![]()

NieśmiertelnyCzujesz się z tego powodu zawiedziony ?![]()
Hee może być że mam coś na sumieniu ale nie pamiętam o tym bo zepchnalem to wspomnienie w podświadomośćsumienie go rusza
Pewni żeś jakiemuś januszowi przeglądu nie podbił w passacie i chłop nie ma teraz jak do roboty na budowę jeździć i cię przeklina w duszy i nie tylkoHee może być że mam coś na sumieniu ale nie pamiętam o tym bo zepchnalem to wspomnienie w podświadomość
A święta się zbliżają i nie pomyślałeś, że jak chłop many nie przyniesie, to i nie kupi małym januszkom plejstejszyn pod choinkę...
Będziesz miał spokojny sen...
Incepcjaz jakiego to filmu?

Waldkowi nie podbiłem pieczątki, Waldek chciał się ze mną zakumplować i mówił że może załatwić piwo bo pracuje w browarze ale nie martw się o Waldka bo tego samego dnia pojechał na stację w Luboniu i dostał przegląd do 7.12.2021 także spokojnie będzie mógł jeździć i zarabiać na brajanka i dżesikęPewni żeś jakiemuś januszowi przeglądu nie podbił w passacie i chłop nie ma teraz jak do roboty na budowę jeździć i cię przeklina w duszy i nie tylkoA święta się zbliżają i nie pomyślałeś, że jak chłop many nie przyniesie, to i nie kupi małym januszkom plejstejszyn pod choinkę...
Weź może zadzwoń do niego, że mu jednak podbijesz ten przegląd, choć nie ma katalizatora...Będziesz miał spokojny sen...
Incepcja![]()

Opel antara,wymiana zawieszenia przod,wahacze,laczniki,koncowki,gumy stab.,lozysko przod,pompa wspomagania,klocki przod a sruby zgnite,ogolnie caly dol jak by w wodzie lezal z pare lat,nawet wahacze przygnite,no jeszcze plyn hamulcowy i plyn w wysprzegliku