Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Ile za remont zawieszenia w Alfie 147 tył ( 4x drazki reakcyjne, 2x wahacze), trzeba opuszczac belke z tyłu, ogolnie grzac trzeba praktycznie wszystko + 4x wahacze przod.
A6 c6 3.0tdi wszystkie filtry +olej, wymiana 6 świec żarowych i wymiana wentylatora chłodnicy (odjazd serwisowy przodem na 3cm celem wydobycia) jak to wycenić?
Panowie mam małe autko brata szwagierki do zrobienia jakim jest Mazda 323BG 91r. i nie wiem ile wziąść...
Przewody hamulcowe z tyłu bo zgnite,
Olej z filtrem,
Sworzeń wachacza ile za to wołać? 150?200?
Zastanawiam się ile za wymianę nagrzewnicy w Mercedesie 190e W201 z 1987 roku ?
Do wymontowania cała deska + środkowy panel..
Mniej więcej coś takiego do zrobienia:
Witam.Jeżeli bierzecie za rozrząd w b6 tdi 250-300 zł to ja się nie dziwię że w tym kraju nie może być dobrze.Nie interesuje mnie że tam nie ma za wiele roboty Twoim zdaniem james ale nie możemy robić za darmo.Jak nie ma roboty to niech klient sam sobie wymieni inaczej wszyscy pójdziemy w skarpetkach.Dziękuję.Pozdrawiam.
U mnie też znajdziesz ludzi co biorą STÓWĘ tylko jak się nie uda to jesteś wolny i masz problem bo on zrobił jak umiał i zawsze było dobrze a że tobie coś się stało z silnikiem to nie jego wina.Powiem jak jest u mnie rozrząd w dieslu zaczyna się od 350 zł jeżeli komuś nie pasuje jest wolnym człowiekiem. Na chwilę obecną na brak pracy nie narzekam.Jak ktoś chce pracować za darmo lub za grosze to proszę bardzo.Jeżeli nie będziemy się cenić to nikt nas nie doceni takie jest moje zdanie.Jak mam zarabiać 2000 zł na miesiąc to wolę iść do kogoś do roboty i mieć wszystko w przysłowiowej dupie.Pozdrawiam.