• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ile za wykonana prace?

hardy2

SuperMechanior
Punktów
1
Miasto
karpacz
popieram cenny o których piszecie ja robię podobnie ale często podpieram się cenami z ASO dzieląc ją na dwa (pół) i tez wychodzi zysk myślę że galopujące ceny kosztów utrzymania warsztatu należy podnosić ceny również do góry jak wymieniało się rozrząd 4-5 lat temu za 250pln. tak do tej pory zostało ..

punciak15

Gaduła
Punktów
9
Miasto
łodzkie
Witam ile powiedziec za wymiane zbiornika w siecento i za wymiane tylnych tulejek wachacza x4 .Bez malych zaciec sie nie obylo, po urywane sruby mocujace zbiornik wiercenie mnie czeka rowniez wachacy nie szlo odkrecic poniewaz 2 sruby obracaly sie wraz z tulejkami wiec byl problem z wyjeciem ich i musiala isc szlifierka wruch .

motocykle_123

SuperMechanior
Punktów
8
Ile za wymian czujnika wstecznego, uszczelki pokrywy zaworów w polo 1,6 16v? Oraz ile za wymianę filtra gazu?

automarszczecinek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3
witam kolegów
ile zaśpiewać za wymianę maglownicy w A6 C5 bez zbieżności

Marcin-Joe

Uczestnik
Punktów
2
Hej, ile za wyważenie + zmiana opon z letnich na zimowe, 4 sztuki, dla firmy (piekarnia), gdzie raczej będą dosyć często przyjeżdżać na jakieś naprawy, usterki itp..

Samochód: Fiat ducato multijet 100.

W najbliższym czasie pewnie jeszcze dostarczą ok. 5-6 samochodów (pewnie jeszcze z 1-2 takie duże, a resztę raczej małe dostawcze).

Pozdrawiam.

kondzio2009

SuperMechanior
Punktów
11
pany 1.3 multijet pekł łancuch pogielo zawory ile za naprawe ?

waluś GSi

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Ogrodzieniec
www.facebook.com
koledzy. Astra F sedan C16NZ bez wspomagania, klimy i wgl. ile za: wymiane uszczelki miski olejowej, uszczelki pokrywy zaworów, i tylnych sprężyn zawieszenia ?

<kaczor>

SuperMechanior
Punktów
6
Miasto
okolice Elbląga
ile za wymiane filtrów peugot bipper filtr paliwa powietrza i olej + sprawdzenie dlaczego świeci poduszka powietrzna może tylko nie konataktuje gdzieś wtyczka pod fotelem to odrazu naprawa tego silnik chyba jakiś 1,6 hdi filtr paliwa plastiok0wy cały (klient telefonicznie powiedział)

dobolsgarage

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
74
Miasto
Poznań
pl-pl.facebook.com
Za naprawe inst poduszek typu przerwa w kostce biorę 80 zł i w górę zależy ile trzeba rozebrac w cenę jest wliczona diagnoza czyli komp.wym oleju 25 zł filtr pow. 20 zł paliwa zależy od dojścia około 20 zł przy nie rozbiera nie całego auta

<kaczor>

SuperMechanior
Punktów
6
Miasto
okolice Elbląga
ja za wymiane oleju brałem zawsze 20 za pow 5/10 nie wiedziałem tylko ile roboty z tym paliwa jest i ile za poduszki,nie biorę za mało? firmę mam zarejestrowaną od maja więc krótko a opłat sporo wynajem lokalu itp prawie nie zarabiam a też nie chcę szaleć na początku z cenami niech ludzie się przekonają do mnie.

dobolsgarage

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
74
Miasto
Poznań
pl-pl.facebook.com
Mozna mieć niskie ceny ale nie można przesadzać. Podaje ceny w Poznaniu jakie ja mam. Inny rejon może mieć inne ale Panowie trzeba się cenić bo teraz same wymieniacze części.

Do góry Bottom