• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ile za wykonana prace?

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
A co powiecie na taki cennik? Biorę od klienta w detalu za części, natomiast nie pobieram za robociznę. Czyli upust jest moim zarobkiem. Na małych rzeczach typu filtry tj. mały zarobek, ale gdy dochodzi do tego olej to już na samym oleju można zarobić ok. 50 zł.
Jestem na tak.
PS. Wymienisz mi tylny uszczelniacz wału w Renault Kangoo 1,5 dci na tych warunkach? :p

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
941
A co powiecie na taki cennik? Biorę od klienta w detalu za części, natomiast nie pobieram za robociznę. Czyli upust jest moim zarobkiem. Na małych rzeczach typu filtry tj. mały zarobek, ale gdy dochodzi do tego olej to już na samym oleju można zarobić ok. 50 zł.

Właśnie pokazujesz jak szybko doprowadzić do bankructwa firmy, lub zepsuć rynek w okolicy innym. Nie jest to dobry plan

bones

SuperMechanior
Punktów
5
Witam
Ile można policzyć za wymianę silnika Fiat Panda 1.1 - goły słupek, samochód z instalacją gazową.
Klient silnik przywiózł sam.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
w moich stronach mechanicy dygaja takie tematy za 300zł,nie ponizył bym sie do takiego stanu.
ruszaj temat za 500 minimum.

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
w moich stronach mechanicy dygaja takie tematy za 300zł,nie ponizył bym sie do takiego stanu.
ruszaj temat za 500 minimum.
U nas podobnie, wymieniają za 300, ale potem ja za drugie 300 często kończę po nich bo niby silnik przełożony ale auto nie jeździ... :p

wenek17

SuperMechanior
Punktów
9
Panowie ile za wymiane słupka w vw golf 4tdi na pompowtryskach ?

sycylyjczyk

SuperMechanior
Punktów
37
Miasto
EŁK
Witam.Na ile wycenić wymianę termostatu wRoverze2,5benz,+zagazowany?

Piotr83a

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Skrzyszów
tak pytam z ciekawosci bo wszyscy sie pytaja za ile a ja sie pytam czy nie za malo albo drogo-wymiana sprzegla kompletnego w mitsubishi galant 2.0 benzyna rok 98 250zl ?? jak to widzicie

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
tak pytam z ciekawosci bo wszyscy sie pytaja za ile a ja sie pytam czy nie za malo albo drogo-wymiana sprzegla kompletnego w mitsubishi galant 2.0 benzyna rok 98 250zl ?? jak to widzicie
czy ty oszlałeś? "Boże widzisz to i nie grzmisz?"
kolego 400 a jak będzie płacz to 350

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
a ja proszę o wycenę wymiany silentbloków w C5 tylna belka

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
nie o te 4 tuleje metalowo gumowe ktorymi sie przykreca belke do nadwozia

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
Właśnie pokazujesz jak szybko doprowadzić do bankructwa firmy, lub zepsuć rynek w okolicy innym. Nie jest to dobry plan
a pomyśl że ktoś ma takie rabaty że zrobi taniej niż ty te graty kupisz i klienta detal?
leżysz i płaczesz i ciągle otwarte drzwi a ty z nudów z miotłą pośród nich...

przeczytaj uważnie co napisałem wyżej...

Grzegorz, twoje pomysły zwalają mnie z nóg...
ciesz się że nie ma tam w okolicy mojego warsztatu, swój byś zamknął...

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom