• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ile za wykonana prace?

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Najgorsze czyszczenie tej maziugi bo sam demontaż to w miare spoko.

Mck pomocnik

SuperMechanior
Punktów
66
Ile za podłączenie kontrolne kompa do obd + przy okazji kasowanie błędów?

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
941
Nie mniej jak 50..ogólnie temat rzeka. Ja za same błędy biorę 50, jak parametry i szukanie to liczę już inaczej

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Jak w stodole i na piracie to 10zł - nie niszcz rynku Januszom :D...

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Czy piratem można nazwać x program z licencją w zestawie?
Zależy jaki program i jaka licencja...:D Bo już widziałem ori programy z "ori" licencją na bazie CDP, Autocom, Delphi itp..... ba nawet reklamują, że fakturę na to wystawiają... Pochwal się jaki to program którym ogarniasz...

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
986
Miasto
Pruszcz Gdański
Również kasuje

jaki jest sens kupowania czegos co TYLKO odczyta blad i to nie zawsze i go skasuje ?

chcesz zaczac bawic sie w mechanike , to tym nic nie zdzialasz. lepiej kupic cos lepszego niz nabijac kabzę producentowi g...a , doloz troszke wiecej i kup cos czym mozna przynajmniej dobrze parametry odczytac

Arnie67

SuperMechanior
Punktów
55
Miasto
Świdnica
O ja pierdziele drapia się małe koty. Delphi made in China zgodzę się czyta nie zawsze poprawnie ale coś tam można się połapać jak ma się wiedzę o zasadach działania sterowników. Zgłaszają błędy przepustnicy a uwalony przewód do świecy itd. Korzystam z Texy, magneti mareli logic no i Delphi. Legalnych! A tutaj koledzy wolą zainwestować w radio z windą saboower malowanie zaciskow hamulcowych no i dekiel zaworów alfa rosso.

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Możesz wstawić przykładowy gadżet o którym piszesz?
Np. Vpecker słyszałem i czytałem tutaj na kilku wątkach, że jest legalny, zajebisty, tani i prawie wszystko robi... nawet fakturę czasem można dostać :D :D :D :p Niektórzy nawet kupili :D ... i są zapewne baaardzo zadowoleni :D ...
:D
Żarcik, to był sytuacyjny żarcik... Ale możesz zasięgnąć języka u posiadaczy ww sprzętu :D

Arnie67

SuperMechanior
Punktów
55
Miasto
Świdnica
A po co? Niech się cieszą z posiadania sprzętu. To jest sprzęt do TDI cala wieś o nim sni. Albo ja mam swoje BMW jestem teraz królem wiochy, jak odpale Disco Polo wszystkie Niunie się pie....dola.

Zasadi6

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Poznań
Na ile wyceniacie wymianę EGR w VW Caddy IV 2015r. 1.6 tdi?

Do góry Bottom