Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
A przecież to te same silniki. Do wymiany łańcucha trzeba wyjąć wtryski , kolektor, dekiel i kilka innych jeszcze rzeczy.
Zastanów się nad tym co piszesz.
Za łańcuszek minimum 600.
Auto data przewiduje 3,9 godziny nie wiem tylko ile +/- bierze się za dostawczaki. co dzień tego nie robię. trafiła mi sie mała flota sprinterów do obsługi.
Xsara picasso 2003r wymiana progow L+P strona,przez dziury widac ze i srodkowe tez przyzarte wiec pewnie blaszkowanie,zakonserwowanie,szpachel,podklad i na czarno barankiem plus masa uszczelniajaca,ile za takie cos,progi tez musze kupic bo niewiem czy warto sie bawic w to
Ile bierzecie za wymianę zamka w przednich drzwiach w Passacie B5 czy Golfie IV, gdzie oprócz zdjęcia tapicerki, wyjęciu szyby, zdjęciu blachy, odłączeniu klamki dopiero można wymontować zamek ?
OD 50 zł
Jak janusze nie wprowadzili patentów do mocowania tapicerki itp
Oczywiście mój zamek. Jeżeli klienta to dopłata.
Tak z innej beczki to trochę Axes zagrał w trąbę z użytkownikami.
Ty byłeś stałym bywalcem na tamtym forum
Opłaca się abo a jak stanąłem oko w oko z pracownikiem to on nie wiem kiedy KIEDY I GDZIE BĘDZIE DZIAŁAŁO FORUM.
Zrzuca wine na firmę zewnętrzną itp. Żenada