A z tym pogromem czy jakoś tak, to drożej czy taniej będzie?czszonek w grabiach 30zł bez paragonu
a słyszałeś kiedyś śpiewkę "bierz więcej, bo za tanio robisz" ?ostatnio robiłem to dobremu koledze po 100zł za stronę. normalnie biorę po 130-140 i mówią, że drogo.

diagu myślę że 2000 kolumbijskich pesos za luxusa ,a volvo to jak taryfa w nbp przelicza na jeny zachodnich koreanIle za wypalenie dpf luxusa 2008 i volvo 2016
tak zapłacił więcej, bo powiedziałem mu 180 a dał 200. wcale nie musiał.a może jakiś dobry kolega zapłacił więcej, niż chciałeś ? bo, niby kolega , to zobowiązuje
.niemalże 100/100 masz rację .Czasami są wyjątki. Za swoją pracę trzeba brać godną ,należną zapłatę .Jak będziesz dobrze zarabiał to będziesz miał więcej kolegów ,,,bo tak już zazwyczaj jest,,a po pracy to z kolegą można wypić dobre piwo ..a nie pracować tylko na to piwo ! Aby uzmysłowić wielu moim kolegom że za pracę trzeba płacić bo to żadna łaska ..mówiłem im tak "jak to dobrze że nie mam sklepu spożywczego bo musiałbym kolegom za półdarmo chleb i papierosy sprzedawać " --jaka ich reakcja --ZROZUMIELI !!!! I tęż nie do końca jest prawdą że jak będzie taniej to przybędzie klientów ..bo cena nie jest w usłudze najważnieszym elementem . A jest również wielu takich klientów którzy omijają tanie warsztaty ,i sa w stanie zapłacić więcej za JAKOŚĆ usługi .Pozwolę sobie zacytować dwa powiedzenia ----Na pochyłe drzewo każda koza skacze ,,albo Tanie mięso to psy jedzą .Wszyscy koledzy jak masz taniej. jak nie ma cen dla kolegów,to są klienci których robisz zamiast kolegów
Na pochyłe drzewo to nawet Salomon nie naleje. tak mówi stare przysłowie.Na pochyłe drzewo każda koza skacze ,,albo Tanie mięso to psy jedzą .
widzę, że do ciebie też to dotarło.dobre...
Masz rację, temat "ile za" jest do dupy.
Tu jest cennik.
https://www.cennik-uslug.com.pl/
Ale jak to się ma do rzeczywistości, zależy od regionu.

i potem się ludziom dziwić że jest płacz, jak on na internecie widział. To samo jest z towarami ,cena niska tylko na stanie BRAKUps. Faktycznie nie spojrzałem na datę.
aktualne są przy płaceniuAle podejrzewam że są też gdzieś aktualne.

Te ceny to chyba z podlasia
Możliwe polska B, zagłębie Januszy.
Tu mechaników dają ok 3k za pracę po 9godz.