toomii76
toomi
I będziesz musiał wydać auto.odpowiedział że b3ezie musiał przyjechać z policją
Jest jeden myk żeby to obejść ale powinieneś się domyśleć.

I będziesz musiał wydać auto.odpowiedział że b3ezie musiał przyjechać z policją

Mów szybkoI będziesz musiał wydać auto.
Jest jeden myk żeby to obejść ale powinieneś się domyśleć.![]()
Czas mnie goniDokładnie taki los go czeka.Weźmie lawetę i zostaniesz z kwitem w łapie
Wystawisz rachunek , zapłacisz VAT

Obstawiam, że kolejnym razem będzie już zlecenie naprawy ...
Informowałeś w ogóle typa w trakcie, że koszta mogą oscylować w takiej kwocie ?

Byłem już umówiony u radcy na wszelki wypadek.Jest taki program Warsztat24 zresztą na forum jest wątek o tym programie, poczytaj i zdecyduj, w nim jest możliwość wydrukowania zlecenia i do podpisu dla klienta. Jest jeszcze parę fajnych funkcji w tym programie a najważniejsza to archiwizowanie wszystkich napraw z przebiegiem i datami łącznieSprawa prawdopodobnie skończy się pozytywnie, chłop dzwonił że jednak odbierze auto i zapłaci, zrozumiał chyba że z kucharzem i mechanikiem się nie zadzieraByłem już umówiony u radcy na wszelki wypadek.
Jak sensownie zlepić te zlecenie żeby miało to ręce i nogi ?

więc wyprosilem i tyle, wystawiłem fakturę wyszczególnioną, brawa jak nigdy należą sie dla funkcjonariuszy chociaż za tekst w stronę klienta że i tak nic nie zdziała więc lepiej od razu załatwić sprawę polubownie, widać że zrozumieli mnie bardziej niz klient.od 250 w górę. Zależy jak wychodzą.Pany ile bierzecie za wymiane podkładek pod wtryskami Volvo c30 1.6 d
Czy ktoś z Was próbował ogarnąć samemu temat odpadów? Gdzie szukać pomocy?panowie teraz są inne sprawy pamietajcie o wizycie w urzędzie marszałkowskim aby zlozyc dokumenty odnośnie odpadów tam kara do miliona -serio mówie
https://www.money.pl/gospodarka/prz...-nich-kary-do-1-mln-zl-6448446803330689a.html
za zaciski biore dodatkowo po 100 przy wymianie np klockow jak tłok stoi.