nooo jak dobry kolega, kupił części, to po co pytasz? Robisz za darmo, może on też chce wyjechać ze swoją rodziną na wakacje nie licząc każdego grosza. Trochę wyrozumiałości.Części klienta(dobry kolega)
nooo jak dobry kolega, kupił części, to po co pytasz? Robisz za darmo, może on też chce wyjechać ze swoją rodziną na wakacje nie licząc każdego grosza. Trochę wyrozumiałości.Części klienta(dobry kolega)
Tak jak Misiek napisał zapytaj się mechanika, on powinien najszybciej Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie co się popsuło i jakie kosztyCześć
Ostatnio byłem zmuszony do wstawienia auta do mechanika, i chciałbym się dowiedzieć na jaki koszt naprawy mam się szykować. Posiadam Renault Laguna z 2007 2.0 170 KM wracałem z pracy i zaświeciła mi się kontrolka od chłodnicy, dobrze że to nie było jakoś daleko od domu, okazało się, że nie miałem płynu chłodniczego, dolałem i słyszę, że gdzieś coś kapie, patrzę pod auto, a tam jakby ktoś kran odkręcił, nie minęła minuta a zbiornik był już pusty. Co może być przyczyną i ile może wynieść naprawa?
plus silnik. Zapomniałeś dopisać.naprawa ok 3000 pln -wymiana silnika bo przegrzany ....
Uszczelki bym nie robił samej. A rozrządy 450 - 600 zależy ile zejdzie.207 1.4 1.1 benzyna 8v ile za uszczelkę pod głowica za robotę, 1.6hdi 110 wymiana rozrządu, golf 5 1.9 tdi 105 wymiana rozrzadu
tam tuleje do wyjęcia, o ringo do wymiany lub do wklejenia na silikon. Dopiero uszczelka. ja minimum 1500zł plus części i plus szlifierz.207 1.4 1.1 benzyna 8v ile za uszczelkę pod głowica za robotę,
A jaki silikon zastosować do tego typu prac? Może na dniach trafi mi się rover 45 na wymianę oringów na tuleja ale dla pewności dołożył bym silikon....tam tuleje do wyjęcia, o ringo do wymiany lub do wklejenia na silikon. Dopiero . ja minimum 1500zł plus części i plus szlifierz.

Haha coś w tym jest . Wymienię orig ale dam silikon bo to niepewne A wszystkie śruby to doje***ie kleju do gwintu żeby się nie odkrecaly same i wszystko później pomalujemy srebrzankaCzerwony jak w starym Ursusie...![]()
żeby ładnie wygladaloTak tak A broń BożePamiętaj żeby nie myć silnika przed malowaniem!