Cieszyć się dopiero jak będzie wszystko dobrze zrobione, a po wszystkim zapłacić tyle ile zaproponował i obalić wspólnie flaszkę lub dwieFord focus 1.8 Benzyna 00`, wymiana (komplet) " Ślizga się menda" Sama robocizna ~300zł kumpel zaśpiewał (po znajomości) cieszyć się czy walić od razu w Ryja (JOKE) ?![]()

Myślę że tylko dla kolegi tak tanio, normalnemu obcemu klientowi zaśpiewałby minimum 500zlWal w ryja
Może się nauczy poziom cen trzymać
Dokładnie to to. Tak mi powiedział normalnie ~500 zależy od tzw niespodzianek. Ale jak dla mnie ~300. Jutro odbiorę wieczorem lub w sobotę to zobaczymy jaka finalnie cena będzie.Myślę że tylko dla kolegi tak tanio, normalnemu obcemu klientowi zaśpiewałby minimum 500zl
walić w ryja. Potraktował Cię jak bezdomnego w parku.Ford focus 1.8 Benzyna 00`, wymiana (komplet) " Ślizga się menda" Sama robocizna ~300zł kumpel zaśpiewał (po znajomości) cieszyć się czy walić od razu w Ryja (JOKE) ?![]()
!7 postów do góry i czytaj ze zrozumieniem. Co ty chcesz sprzęgło za 1 zł kupić?Ale te 300 to rozumiem że z częściami razem? To tanio
To tak jak mnie chłop podgadywal bo byl nie zadowolony z kwoty do zapłatyjeszcze 500pkt repxpert załapał