u mnie nie mniej 4 - 4.5 tys.Koledzy 1.4 tsi 160kM w scirocco remont silnika kapitalny. Ile usługa?
Dziękuję.
Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie to się po prostu nie wypowiadaj lub też naucz się czytać ze zrozumieniem, bo najwidoczniej jesteś - pseudo mechanikiem, który nie potrafi sobie poradzić z klientem w kwestiach zapłaty za usługę!Miałem już takiego co mi forum pokazywał
ile powinien zapłacić ....
Dziękuję.
Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie to się po prostu nie wypowiadaj lub też naucz się czytać ze zrozumieniem, bo najwidoczniej jesteś - pseudo mechanikiem, który nie potrafi sobie poradzić z klientem w kwestiach zapłaty za usługę!
Dziękuję.
Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie to się po prostu nie wypowiadaj lub też naucz się czytać ze zrozumieniem, bo najwidoczniej jesteś - pseudo mechanikiem, który nie potrafi sobie poradzić z klientem w kwestiach zapłaty za usługę!
i przy odbiorze niech sprawdzi czy mu złodziej mechanior katalizatora nie wyciął...
a jak mechanior będzie jęczał, to niech mu powie, że mu przez forum to za darmo zrobią...
niech się cieszy, że ma robotę...
Jestem już po robocie. Nowa głowica, pierścienie, panewki i cała reszta pierdół... Dzięki.kto to wie... trzeba najpierw rewizję silnika zrobić. robota 6k