• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Immo Off Audi A3 06A 903 033A 93c76

Daniel81

Bywalec
Punktów
0
Miasto
PL
Temat zamkniety pisalem wyzej.

Chcesz się nauczyć? 100 euro godzina u mnie na warsztacie. Online zapomnij.
Oczywiście 100 euro ty mi płacisz. Wiedza kosztuje
Czyli jest tak:
Siedzisz u szwaba
Zarabiasz 10 euro na godzinę
W dupie masz wszystko bo szwab opłaca
Teraz chcesz nauki za free?
Dobrze to rozumiem?
Polak w świecie? Cały czas na zlomie i chce "zabłysnąć " z programator em za 29 zł?
Dzialalnosc wlasna od 9 lat , sprzety dostepne SD Orginal , Vcds Orginal , Kts Boch 520 Orginal , Hella Gutmann 55 Orginal , Mega compaa, oto moje sprzety do Diagnostyki , jak pisalem wyzej nie zajmowalem sie jezcze programowaniem chipow itp. 10 € kolego na godzinne , tutaj koledzy zamiatajac parking reala wiecej maja , widac ze to ty jakos sie zatrzymales w czasie.Jaki programator za 29 zl ? Problem polega na tym w niemczech iz nic nie mozna kupic poniewaz Sluzby celne pilnuja takich rzeczy coraz wiecej i uwierz ,mi pilnuja.

Ostatnia edycja:

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Wiedza kosztuje.... licz się z tym!

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Ok daj meila jutro wyślę wszystko byś to odpalił wkrętarkiem. I skoncz

Ostatnio edytowane przez moderatora:

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Dokładnie tak jak mówisz roboty na 15 minut a ty się cackasz. Mamy wszystko na ręce podać czy jak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Daniel81

Bywalec
Punktów
0
Miasto
PL
To opowiadaj z czym ja sie tak p........ Pytania zadalem chyba wyzej ?

Ostatni post:

Szkoda ze niektorzy maja tutaj takie podejscie do tematu , jak juz zaznaczylem nie chcialem tutaj jakos zarobkowo naprawic auta , i otrzymac wszystkiego na rece jak kolega mowi.Rozumiem tez od wielu lat iz wiedza kosztuje , nie jest mi to obce , tylko ze roznorodne Forum na takie tematy sa wlasnie po to aby sie wiedza dzielic i wspolnie pomagac.Nie jestem piekarzem ktory ma autka i probuje sobie we wlasnym zakresie immo wylaczyc, kazdy z mechanikow wie iz cala nasza wiedza opiera sie na tym aby sie nia dzielic , mamy na rynku tyle roznych marek samochodow iz nie jestesmy w stanie sami ogarnac wszystkiego bez jakiejs pomocy , jeden z nas ma praktyki w jednej dziedzinie drugi w drugiej.Nazwa forum to Forum Mechanikow , moim zdaniem niestety to portal darmowej reklamy gdzie ludzie probuja sciagnac klienta i zarobic pieniadze , znam takie strony u nas gdzie mozna sie ubiegac o zlecenia oczywiscie odplatnie , czyli nie jest to forum jak dla mnie , tylko darmowy portal zlecen.Nie mam tez checi sie tutaj klocic z ludzmi ktorzy uzywaja nadal w naszym wieku wulgaryzmu , moim zdaniem powinni byc usuwani z takiego forum. Wylaczam sie z tematu i zycze powodzenia w dalszych dzialaniach.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Też pisałem że zapraszam na PW. Dużo można pomóc...ale nie na ogólnym! Trybisz! ? Można to twoje auto ogarnąć....tylko ty ni3chcesz sobie pomóc! Wiem że zaczynasz "to" robić ale od pupy strony! I nie żadna reklama! Moja wiedza to tak jak twoje SD. Dasz mi za free?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
No to teraz grupa wzajemnej adoracji ma uzywanie :p:D:D pewnie dlatego mnie usunieto z GWT a szefo nawet nie raczył napisać dlaczego ... pewnie się nie znam pomimo 1800 podziękowań ... szkoda gadać

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Dokładnie. Nim się człek zabierze za modyfikację powinien się nauczyć lutowania , odczytu i zapisu pamięci. Wszelkie modyfikacje warto zacząć od porządnej kopii zawartości , żeby nie było zonka, jak tu wyżej. Kolega zamiast tu biadolić powinien poszukać drugiego stera na szrotowni i zacząć temat od nowa :p

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
480
jedyne sensowne odpowiedzi w tym temacie to posty daniela (aut....) i miska. reszta sam stek bzdur i nie wiem czy robicie sobie zarty czy serio nie wiecie co piszecie albo za duzo czasu i glupota do glowy wchodzi....
aa no i gdzies tam byl tez odsylacz do kursu tez madra wypowiedz.
jaki backup jakie co wezcie baranka o sciane....
i tak moja wypowiedz tez nie ma sensu oprocz podsumowania tematu...
ktory nie powinien brzmiec immo off tylko jak poprawnie odczytac pamiec z serii 93cXX
placzu marka ze zostal usuniety z gwt to nawet szkoda komentowac.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
jedyne sensowne odpowiedzi w tym temacie to posty daniela (aut....) i miska. reszta sam stek bzdur i nie wiem czy robicie sobie zarty czy serio nie wiecie co piszecie albo za duzo czasu i glupota do glowy wchodzi....
aa no i gdzies tam byl tez odsylacz do kursu tez madra wypowiedz.
jaki backup jakie co wezcie baranka o sciane....
i tak moja wypowiedz tez nie ma sensu oprocz podsumowania tematu...
ktory nie powinien brzmiec immo off tylko jak poprawnie odczytac pamiec z serii 93cXX
placzu marka ze zostal usuniety z gwt to nawet szkoda komentowac.
Epr musi sie z flash zgadzac w tym gruzie...

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Willem tez by ogarnął i 93cxx i 29f ,ale to nie jest prog dla początkującego. Kilka sterów udało mi się nim postawić na nogi.

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
paweł co ty pierd..... Gdyby mial troche wiecej wiedzy to by postawil ten ster! Wystarczy eep...i flash od innego i auto pali.

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
480
paweł co ty pierd..... Gdyby mial troche wiecej wiedzy to by postawil ten ster! Wystarczy eep...i flash od innego i auto pali.
mnie chcesz takich rzeczy uczyc ??
i sie zastanow co ty pierd..... z reszta tomek to samo ,,eep musi sie zgadzac" o my fucking god.....
mnie chodzilo o to ze piszecie 3 strone o dupie marynie ze ile to wiedza kosztuje ze moge zrobic a autor konkretnie nie chce tego dawac nikomu tylko sie pouczyc.
temat sie powinien skonczyc na tym ze nie potrafi odczytac prostej pamiatki w prostym programatorze....
i o czym wgl dalej rozmowa....

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
mnie chcesz takich rzeczy uczyc ??
i sie zastanow co ty pierd..... z reszta tomek to samo ,,eep musi sie zgadzac" o my fucking god.....
mnie chodzilo o to ze piszecie 3 strone o dupie marynie ze ile to wiedza kosztuje ze moge zrobic a autor konkretnie nie chce tego dawac nikomu tylko sie pouczyc.
temat sie powinien skonczyc na tym ze nie potrafi odczytac prostej pamiatki w prostym programatorze....
i o czym wgl dalej rozmowa....
Pawełek, Ty chyba za późno się urodziłeś...
W gruzie z twojego rocznika nie było MPC czy TRICORE.
Tam immo współgrało epp+fls.
Więc analogicznie. Backup czyli zrzut działającego ecu + off w epp + wrzutka w warzywko = Jesteś zwycięzcą o ile masz sprzęt, który to zaprogramuje i wiedzę za którą nie jeden z nas wydał więcej niż kosztowały SD Orginal , Vcds Orginal , Kts Boch 520 Orginal , Hella Gutmann 55 Orginal , Mega compaa...

Skwituje to po swojemu, bo przecież loża szyderców... i nawet gostek który ma 18000 polubień za kawały pewnie w żartach przyzna mi rację...

KUPA SPRZĘTU, BRAK TALENTU...

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
480
dobrze ze ty sie w pore urodziłeś, ale widać i tak za krótko żyjesz żeby zrozumieć prosta rzecz o co mi chodzilo.
i na uj mądrości piszesz na temat sterownika którego przerabiałem i to nie raz tego nwm.
przede mną wiedza nie zablysniesz chyba ze chcesz miejsce marka zajac w czarowaniu ludzi którzy wgl nie czaja o co chodzi właśnie takimi tekstami.
jeszcze brakuje wypowiedzi w stylu ,, ah kiedys to sie robilo to i to przez kompy z nasa"

Do góry Bottom