• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Interfejsy diagnostyczne pomoc w wyborze

Bartek666

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Polska
Witam posiadam wiedzę na temat każdego interfejsu diagnostycznego mam dostęp do każdego modelu jaki Autocom CDP + multidiag pro, WoW - najnowszego modelu itp. jak coś pisać na pewno coś doradzimy do bierzemy może być wiadomość PW.

Ostatnia edycja:

Bartek666

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Polska
Jak napisałem mam dostęp do wszystkich :) Ori jak ktos sobie życzy to czemu nie .

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Radzilbym wszystkim daleko posunieta ostrożność przy podawaniu adresu do wysyłek . U mnie kupa mechaników ma z tym problem . ....policja zabrala ,rok minął i pewnie święty spokój będzie . NIC mylnego ...Delphi wycenia szkodę na 30tys .

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1402
a kolega bartek widze jest bardzo odwazny-gratulacje
proponowalbym zachowac najwyzsza dyskrecje i nie wychylac sie publicznie

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
A tym którzy poddali się dobrowolnie ukaraniu , grozi z automatu 2 lata w zawiasach . ..i na pytanie w urzędzie czy był pan karany? odpowiadamy . ..Tak

Dobrowolnie . ..koszt ok.2 tys.
Plus zawiasy
Ale czeka ich proces i tak ze strony dystrybutora sprzętu

Posrane klimaty ogólnie

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
To tak na całym świecie jest z okazji praw autorskich , za filmy tez możesz beknąć zwłaszcza na torrentach. Takie prawo chroniące bogatych, poleci ci potem na muzyce na i innych . ACTA w US to dopiero ostre przepisy .

Andi34

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Parczew
Witam posiadam wiedzę na temat każdego interfejsu diagnostycznego mam dostęp do każdego modelu jaki Autocom CDP + multidiag pro, WoW - najnowszego modelu itp. jak coś pisać na pewno coś doradzimy do bierzemy może być wiadomość PW.

Witam, interesuje mnie SD do mercedesa, co byś mi kolego polecił?

Do góry Bottom