• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

JAGUAR X - TYPE 2. 1V6 kot chce naprawić ??

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Sory chlopaczku ale zawsze wolałem ASO niż psełdo mechaników czy widziałeś żebym napisał że chce zrobić kota za 100 zł?? Czy ciężko jest powiedzieć ile chce się za robotę??? Mimo że samochód z 2002 roku to jest od nowości robiony tylko w ASO a w 2018 r wydałem ponad 7 tys w niego na zawis świece i cefki wszystko oryginalne
Facet wyzywasz wszystkich masz każdego z nas w tylnej cześci ciała kim ty jestes!!!!!! Piszesz jak moj syn w drugiej klasie szkoły podstawowej ?????? najpierw SAM BĄDŹ DOSKONAŁY A POTEM WYMAGAJ DOSKONAŁOŚCI OD INNYCH
pisze sie CEWKA a nie cefka ;)
a chłopaaczka poszukaj sobie w gronie swoich kolegów :)

bobsley6

SuperMechanior
Punktów
34
Miasto
Wrocław
Pan Karol wie co mowi , robota jest prosta . Wiec abys mógł sie Karolu przekonac jak prosta jest nasza praca to zrób to sam . Powinieneś wynająć sobie stanowisko pracy (sa firmy, ktore to oferują ), a jak skonczysz po dwoch dniach (może ) wymieniać tąroleczkę i dostaniesz kwit do zapłacenia za swoją prostą pracę to sie mocno zdziwisz jak prosta jest wymiana tej roleczki . Dodatkowo jak juz poskładasz, odpalisz i sie nic nie urwie to będziesz mega zadowolony ze swojej pracy . Kosztować cie to bedzie z 1000 zł plus dwa dni urlopu . Mam tylko nadziej , że każdą śrubeczke odpowiednio dokrecisz o ile uda ci sie ją wczesniej odkręcic . Jesli nie uda ci sie odkrecic uszkodzisz ją i bedziesz szukał patentu i pomocy , to wtedy weź duży młotek i puknij się w czoło . Pomoże ci to Karolu zrozumieć to jak prosta jest wymiana gotowych elementów w aucie i , że każdy mechanik to złodziej . Jakie sobie auto kupiłeś tak płacisz . Mam tylko nadzieje ze oprócz tej rolki bedziesz musiał wymienic dodatkowo inne elementy , które wyjdą w praniu i , że ich dostepnośc bedzie tylko w ASO a czas oczekiwania na nie bedzie około miesiąca . Wtedy zabulisz za podnosnik za miesiąc czasu ... Tego ci życzę z całego serca ... Zrozumiesz wtedy , że ten tysiąc to nic ...........

Arnie67

SuperMechanior
Punktów
55
Miasto
Świdnica
Moja kotka jest wybredna, nie chce na rolki iść z takim glupim kocurem. No i nie wie co to za "sropki".

Mck pomocnik

SuperMechanior
Punktów
66
Teraz trochę poczekamy zanim twórca tematu wypowie się kolejny raz

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Kiedyś mieliśmy 1.5 litra royalu s.ierdzacego i polowke ze sklepu. Powąchali royze i powiedzieli ze bie beda pic. Jak poszla sklepowa i to tamto poszlo z degustacja hehe

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
do autora tematu. kup sobie grzechotke , a ze pracujesz umyslowo to sam to za 200 ogarniesz.

upload_2019-2-17_14-59-0.png

Do góry Bottom