• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

JAGUAR X - TYPE 2. 1V6 kot chce naprawić ??

mathiass

SuperMechanior
Punktów
153
Nie karmic trola, ma oferie niech tam szuka, jezdzic kotem sie chce i kapitalke za 100ke robic. Zapraszam do aso bedzie na pewno taniej :DMoze troche ostro ale trafne podejscie.:cool:

Karol1980

Początkujący
Punktów
0
młoteczkiem i meselkiem.... później wyrówna siatką i klejem do ociepleń elewacji :D
Nie karmic trola, ma oferie niech tam szuka, jezdzic kotem sie chce i kapitalke za 100ke robic. Zapraszam do aso bedzie na pewno taniej :DMoze troche ostro ale trafne podejscie.:cool:
Sory chlopaczku ale zawsze wolałem ASO niż psełdo mechaników czy widziałeś żebym napisał że chce zrobić kota za 100 zł?? Czy ciężko jest powiedzieć ile chce się za robotę??? Mimo że samochód z 2002 roku to jest od nowości robiony tylko w ASO a w 2018 r wydałem ponad 7 tys w niego na zawis świece i cefki wszystko oryginalne

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Sory chlopaczku ale zawsze wolałem ASO

dlaczego więc tam nie jedziesz?
nigdy nie zwracam uwagi, na ortografię. to nie jest forum polonistów. ale jak ktoś uważa się za pracownika umysłowego i nas roboli nie potrafi docenić, nie będę obojętny. sam jestem gamoniem bez szkoły i robię błędy jak pierwszoklasista. ale z szacunku do ludzi czytających te wypociny, korzystam ze słownika, który jest dostępny w przeglądarce i staram się aby autokorekta przetłumaczyła moje bazgroły na język zrozumiały do bardziej rozwiniętej grupy ludzi niż ja.
a więc drogi Karolku, albo sam rozwiąż swój problem ze zdychającym jaguarem, albo oddaj go w dobre ręce, które będą potrafiły przywrócić go do życia.
jest jeszcze trzecia opcja. wykop dołek i pozbądź się truchła hehe.

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Moja robota jest bardziej umysłowa i bardziej odpowiedzialna (...) jak robota przy mojm samochodzie

sróbka ma być(....) dokrencona z odpowiednio siłą...
Podaj mi namiar tego pracodawcy - ja też chcę taką robotę umysłową - na 100% się nadaję.... :D
BTW - Liczysz łopaty czy worki cementu na magazynie??
w 2018 r wydałem ponad 7 tys w niego
nie wierzę bo :
Gdzie bym nie pojechał to mnie chcą skroić na niebywałą kasę..... Jeden krzyknął za robotę 1000 zł (...) Drugi 700 zł...
zawsze wolałem ASO niż psełdo mechaników samochód z 2002 roku to jest od nowości robiony tylko w ASO
Też nie wierzę bo:
Chetnie pojadę do majstra
[video]
[/video]
Autko daje czyste umyte, i takie odbieram a nie łapy na lakierze od smaru
[video]
[/video]
Czyli robota przy takim samochodzie to jakaś mega filozofia ??
[video]
[/video]
Dobra place 500
[video]
[/video]

Mck pomocnik

SuperMechanior
Punktów
66
Jeżeli autor tematu nie ma narzędzi,a chce komuś zapłacić za wymianę,a w dodatku zbyt wiele oczekują za wymianę i podobno go naciągają to zawsze może sobie potrzebne wyposażenie kupić. Są też samoobsługowe warsztaty tylko dajesz za 1h pobytu

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
668
Miasto
WLKP
Kot ci naprawi bo tak napisałes w poscie-
kot chce naprawić ??

piohol

SuperMechanior
Punktów
115
Miasto
Kępno
Pytanie do autora wątku -jak sadzisz ile może kosztować uszczelka pokrywy zaworów do jaguara?
Podpowiem że do passata w serwisie kosztuje 170PLN.

Do góry Bottom