młoteczkiem i meselkiem.... później wyrówna siatką i klejem do ociepleń elewacjiPoszukaj dalej a znajdziesz takiego co za 100zł Ci to ogarnie, jakimś małym przecinaczkiem się dostanie i odkręci.

młoteczkiem i meselkiem.... później wyrówna siatką i klejem do ociepleń elewacji![]()
Sory chlopaczku ale zawsze wolałem ASO niż psełdo mechaników czy widziałeś żebym napisał że chce zrobić kota za 100 zł?? Czy ciężko jest powiedzieć ile chce się za robotę??? Mimo że samochód z 2002 roku to jest od nowości robiony tylko w ASO a w 2018 r wydałem ponad 7 tys w niego na zawis świece i cefki wszystko oryginalneNie karmic trola, ma oferie niech tam szuka, jezdzic kotem sie chce i kapitalke za 100ke robic. Zapraszam do aso bedzie na pewno taniejMoze troche ostro ale trafne podejscie.
![]()
Sory chlopaczku ale zawsze wolałem ASO
zawis
cefki
Moja robota jest bardziej umysłowa i bardziej odpowiedzialna (...) jak robota przy mojm samochodzie
sróbka ma być(....) dokrencona z odpowiednio siłą...
zawis
cefki
Podaj mi namiar tego pracodawcy - ja też chcę taką robotę umysłową - na 100% się nadaję....psełdo

nie wierzę bo :w 2018 r wydałem ponad 7 tys w niego
Gdzie bym nie pojechał to mnie chcą skroić na niebywałą kasę..... Jeden krzyknął za robotę 1000 zł (...) Drugi 700 zł...
Też nie wierzę bo:zawsze wolałem ASO niż psełdo mechaników samochód z 2002 roku to jest od nowości robiony tylko w ASO
[video]Chetnie pojadę do majstra
[video]Autko daje czyste umyte, i takie odbieram a nie łapy na lakierze od smaru
[video]Czyli robota przy takim samochodzie to jakaś mega filozofia ??
[video]Dobra place 500
To majster. Majstra nie znasz??Leroy to ty na tych filmach? Hehe

Pewnie wyszło by drożej heheSą też samoobsługowe warsztaty tylko dajesz za 1h pobytu
No to pasek, czy alternator?Kółko na wajcheczce które napina pasek
kot chce naprawić ??