to i tak fajnie, że się daje bo u mnie musiałem postawić silnik i wypchnąć kastęJa bym swoją V6 zrzucał chyba w dól bo tam reki nie ma jak wsadzić
podobno nowy szef kontrolę miał i dał płatne wolne nie zatrudnionym w papierach...Dzisiaj rano to on podobno nową robotę miał zaczynać.
Ooo i tu masz 100% racji, paru już tu było co kozaczyło....wróci, ot ciekawość co żeśmy naprodukowali za spamy, Tomciu, twardym trza być nie miętkim....Niektóre mogły by jednak pozostać, chłopaki trochę się postarali sprowadzić "miszcza" na Ziemię (jak również ziemię w sensie gleba).
Szkoda by ich wysiłku było, a dla potomnych dobra nauczka wyszła jak nie kozaczyć w gościach...

Nie wiem czy to nie był sz-pak bo go zacytował a styl pisania podobny i sz-pak też kiedyś rzucił fochem i ućknąłCzyli zaraz znajdzie czas na forum. Może pod nowym nickiem![]()
rozwalasz mnie no, dał mu piątaka na browara i nie kazał za szybko wracać?podobno nowy szef kontrolę miał i dał płatne wolne nie zatrudnionym w papierach...

Swoje autka robiłeś? Cóż mu było?to i tak fajnie, że się daje bo u mnie musiałem postawić silnik i wypchnąć kastę
tak zeznawał...rozwalasz mnie no, dał mu piątaka na browara i nie kazał za szybko wracać?![]()

Moje, skrzynia -naprawiłem bez wyjmowania z autaSwoje autka robiłeś? Cóż mu było?

ha,ha,ha, weź bo nie pójdę spać...chyba od wycieraczki...Ale dzisiaj rano dał czadu w dialogu z MechanikaGorzów, silniki V6 po pińcet wsadza...![]()

no "poczkaj", zaraz Ci wkleję jego epistulę...ha,ha,ha, weź bo nie pójdę spać...chyba od wycieraczki...![]()

) ale nie da się tego wypromować, a już na pewno nie zachęci klientów. Dużo lepiej jest kupić sobie hosting i postawić stronkę na wordpressie.