• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak otworzyć drzwi w micra k12 ? Pomocy.....

Malgosia

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Geel
Witam jestem nowa więc proszę o wyrozumiałość
Mam następujący problem:
Nie działa pilot który otwiera drzwi . Wymiana baterii nie pomogła !
Po zdjęciu zaślepki przy klamce i próbie otwarcia drzwi z kluczyka też klapa . Kluczyk przekręca się w prawo i lewo lecz nie odblokowuje drzwi.
Dostanie się od strony bagażnika też odpada ponieważ micro styk już dawno uszkodzony.
Podejrzewam że rozładował się kompletnie akumulator.
Teraz pytanie do Was:
Czy jest jeszcze jakiś inny sposób dostania się do wnętrza auta oprócz wybicia szyby lub wezwania kogoś do awaryjnego otwierania samochodów???

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
No w sumie racja:D ja tez na swoja mówie ze jest gupia bo ze mną jest! a ona jeszcze przytaknie ! Noi bądz tu mundry:D mimo to kochamy sie jak wariaty tak sie w mojej zakochalem ze nie zrobilem matury:/

a do Pani Malgorzatki...Droga niewiasto ze tak powiem.przez net nikt ci auta nie otworzy to na pewno.serwis albo ktos kumaty w temacie musisz poszukać w swoim miejscu zamieszkania.Czy tanio da sie zrobic? a co w dzisiejszych czasach znaczy tanio? nic...za wsztstko trzeba placic ...jak idziesz do sklepu to tez targujesz ceny? albo u dentysty? nie taka stawka jest i trzeba bulic.No chyba ze z majstrem ugadasz się inaczej po robocie co najwyzej moznaa pieknie sie odwdzieczyc;)
Powiem wam tu ciekawostkę i nikogo nie powinna zdziwic do Junaka zawsze place razy dwa a czemu? ło panie , bo to junak jest i h.j ...trzeba płacić bo co zrobisz?

Malgosia

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Geel
Ale macie super beke.......tylko pozazdrościć ....
Na obiad nic bo nie chce mi się gotować!
Samotna czy nie ,to aż takie ważne?
Piszesz ze teraz to takie głupie chłopy............a ty niby co ten mądrzejszy?
Sorki bez obrazy mam nadzieje,że moim wpisami podbudowaleś sobie swoje ...chłopskie ego
A jednak bez twoich głupich podpowiedzi Sama otworzyłam micre.
Obiad nie ugotowanych a auto otwarte!!!
Pozdrawiam zrozumiałych .....

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
hmmm...noi na co ten cały szoł?
Malgorzata chyba z tych nerwow jednak szybe zbila ...jednak forum pomocne jest to najważniejsze moze nie tyle co wiedza ale zmusza do dzialania..
tez tak mam jak dobrze zj..ow nie dostane to kuzwa chodze jak bym nie palil na wszystkie...
Pani Malgorzato tu nikt beki nie ma z powaznych spraw forum od tego jest by szukac i rozwiazywac problemy.
jeśli otworzylas auto uchyl troche rąbka tajemnicy na przyszlosc przeciez kazdemu z nas moze zatrzasnac sie samochod czyz nie? na co nerwy...

Ale macie super beke.......tylko pozazdrościć ....
Na obiad nic bo nie chce mi się gotować!
Samotna czy nie ,to aż takie ważne?
Piszesz ze teraz to takie głupie chłopy............a ty niby co ten mądrzejszy?
Sorki bez obrazy mam nadzieje,że moim wpisami podbudowaleś sobie swoje ...chłopskie ego
A jednak bez twoich głupich podpowiedzi Sama otworzyłam micre.
Obiad nie ugotowanych a auto otwarte!!!
Pozdrawiam zrozumiałych .....

a i kogo to sie mialo tyczyc? opcja cytuj . tez ją mozna wykorzystywac.

Malgosia

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Geel
Woodoo. Kur.......a takie śmieszne te twoje wpisy jak i ty!!!
Super mechanior........chyba z usterki
Jeśli ty tak potrafisz naprawiać auta jak piszesz komentarze ....to niezła beka
Ego podreperowałes to teraz pewnie najważniejszy w całej wsi
Nie każda kobieta ma miejsce w kuchni !!! Chyba starej daty jesteś !!!!

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
:D... :D ...uu kochana ... kolega woodooo to na mechanice zęby zjadł i malo tego na warsztacie sie urodził...
jeszcze Malgoska chyba zycia nie znasz.

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
A ja tam nie raz miałem taki przypadek, że auta nie idzie otworzyć, płacz i zgrzytanie zębów... A tu się okazuje, jak to często bywa, że central w bagażniku nie działa i sezam stoi otworem, tylko trochę gimnastyki trzeba :D więc z tym "pociagnięciem za klamkę" to nie do końca taka beka, bo często działa :p

Raz z braku laku jak sobie zatrzasnąłem kluczyki w gulfie lata temu to wystarczyło scyzoryk pożyczyć od jakiegoś gościa i na chama zamek w bagażniku otworzyć... ah gdzie te czasy :D

Do góry Bottom