kosmetykaaut.pl
To zamknij w próżni w hermetycznym pudełku.żal go z garażu wyciągać
Ten Wosk jest fajny bo jest rzadki, łatwo się nakładaDziękuje za odpowiedzi. Dziś kupiłem coś tam z tej filmy adbl. Ceramika to ponoc 2-5 tys i nie wiem na czym to polega ale se doczytam
Arni ten produkt nie ma ani jednej negatywnej opinii w aledrogo .czy można go zastosować w moim nowym *Volvo*??Wosk +fibra
![]()
ADBL SYNTHETIC SPRAY WAX - WOSK W SPRAYU 1L
Kup taniej ADBL SYNTHETIC SPRAY WAX - WOSK W SPRAYU 1L z Olsztyn na Allegro.pl, za 58,89 zł w kategorii Mycie i pielęgnacja - Nadwozie. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id: 10532755402? Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Stosuję go w moich trojaczkach a one są w podobnym wiekuArni ten produkt nie ma ani jednej negatywnej opinii w aledrogo .czy można go zastosować w moim nowym *Volvo*??
także tak lej pan wosku nie żałujTytuł tematu jest mylącyDobrym rozwiązaniem jest Monitoring GPS Wtedy możesz zobaczyć czy auto nie zostało ukradzione, wtedy możesz spokojnie spać. A jak komuś dajez woje auto wtedy patrzysz jak ktoś jeździ
ale jak już piszemy o złodziejstwie to z tego co słyszałem to można zagłuszyć sygnał GPS, najlepszym zabezpieczeniem jest autocasco albo mieć stare autoAC nic nie daje jak ukradną. Ubezpieczyciel założy, że skoro ukradli, to musiałeś im pomóc więc to próba wyłudzenia ubezpieczenia i jeszcze cię za kratki wpakują jak będziesz miał pecha.Tytuł tematu jest mylącyale jak już piszemy o złodziejstwie to z tego co słyszałem to można zagłuszyć sygnał GPS, najlepszym zabezpieczeniem jest autocasco albo mieć stare auto
Skąd takie wnioski? Kumpel dostał 49000 za Tourana i nie siedziAC nic nie daje jak ukradną. Ubezpieczyciel założy, że skoro ukradli, to musiałeś im pomóc więc to próba wyłudzenia ubezpieczenia i jeszcze cię za kratki wpakują jak będziesz miał pecha.
noi lakier jest łatwiejszy w utrzymaniu czystości.A którą konkretnie?Ja zdecydowałem się na powłokę ceramiczną. Wiadomo, że nic nie uchroni w 100% przed uszkodzeniami ale zawsze cośnoi lakier jest łatwiejszy w utrzymaniu czystości.