Co sądzicie o tej prasie? Warta zainteresowania na użytek garażowy? Dodam, że poprzednie linki, z innych tematów już dawno wygasły jeśli chodzi o oferty różnych producentów.
Zainteresuj się skametem ze skarżyska kamiennej, teraz sam kupiłem prasę 25t tylko dlatego że mam też podnośnik kanałowy z tej firmy i chodzi bez problemu już któryś rok. Prasę masz w trzech wariantach bo możesz zamówić z rozstawem słupów 50/70 lub 90cm ja dopłaciłem i wziąłem tą 90cm, jest naprawdę szeroka ale przynajmniej jak chcę wyprasować łożyska z koła motocyklowego to nie mam problemu lub tuleje w wahacza z auta.Czy ktoś z okolic Warszawy ma u siebie 20-50 tonowy model zBety ?
Powinna zainteresować Cię zielona seria pras hydraulicznych SNIT. Zielone w odróżnieniu od serii standardowej, zasilane są elektryczną pompą. Zobaczysz je na relacji z Autopromotec w Bolonii ->Odkopię trochę temat.
Czy ktoś z was ma lub miał styczność z prasą z płynna regulacją szybkości tłoka i czy takie rozwiązanie sprawdza się lepiej niż pompa dwustopniowa?