• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki interfejs kupić

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Mam tylko jedno pytanie, czy ten program laczy sie tylko z silnikiem czy tez obsluguje pozostale moduly??
Bo jesli tylko silnik to co prawda nie mam czasu na zabawy ale czy ELM sie nie polaczy i nie skasuje bledow po usunieciu usterki ??
Bo nie wiem ile on kosztuje, a ELM to w sumie grosze :p

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
No z filmiku wychodzi ze pokazuje dosc sporo, poczekamy, moze sie skusimy :D
Mam caly karton nie traionych zakupow, gdy wysylali mi paczke do UK wladowali wszystkie interfejsy jakie mialem w PL, na razie to co robie moje serwisowki zdaja egzamin.
Jedna opcja by mi sie teraz przy dala z filmika, wymien komputer po uderzeniu w sekcji Bezpieczenstwo ale w innym aucie, gdyby zadzialala odpadlo by mi wysylanie starego modulu o ile ten program robi to o czym mysle, bo jesli dalej musze wyczyscic sterownik i dopiero taki mi aktywuje - to dziekuje.

AndrzejOlkusz

Początkujący
Punktów
0
no tak, wszystko ok ale tu jest pokazana prezentacja dotyczaca meganki i to po roku 2003 a ja potrzebuje do laguny II z roku 2002 a wiem ze do tego auta jest ciężko o oprogramowanie które podejdzie :(

maydayxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Drawsko Pomorskie
www.facebook.com
Panowie chcę zainwestować w coś do 1000- 1500 zł na interfejs diagnostyczny do odczytywania i kasowania kodów usterek samochodów osobowy a jak by dało to i ciężarowych. Coś troszkę lepszego niż zwykły chińczyk. Ktoś coś doradzi ?

Do góry Bottom