• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki rodzaj ubezpieczenia?

Krotochwila

Początkujący
Punktów
0
Witam, ja zwracam się z pytaniem , jaki rodzaj ubezpieczenia najbardziej się opłaca? Chciałbym mieć pewność, na jakie się zdecydować. Z jednej strony mechanik, z którego usług korzysta u mnie cała rodzina wykonuje naprawy bezgotówkowe na wszystkie firmy ubezpieczeniowe, ale wolałbym jednak rozeznać się w sprawie. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

obser

SuperMechanior
Punktów
68
Miasto
Inowrocław
Na pewno oC, a co poza tym to agent Ci zaproponuje dodatkowe opcje, których jest bez liku. I zaraz przy propozycji powie Ci cenę i sobie skalkulujesz. Nawet agent Ci tu nie odpisze, bo musi wbić twoje dane, ze zniżkami, miejscem zamieszkania itp. i dopiero pokazują się propozycje. Musisz udać się do ogarnitej najlepiej multi agencji, co to ma przedstawicielstwo wielu towarzystw.

Ola99

Gaduła
Punktów
12
Miasto
Słupsk
Bierz tez na szyby, dopłata chyba jest 250 zł ale jeżeli nawet kamyczek uderzy i pobije to zrobią bez problemu :)

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
W PZU chyba 80 chcieli za szyby.

Ola99

Gaduła
Punktów
12
Miasto
Słupsk
W PZU chyba 80 chcieli za szyby.
Na ubezpieczeniu w PZU się przejechałam i już tam nie chodzę tak gadają ze wszystko super ubezpieczone a co do czego to później nie wypłacają pieniędzy i przychodzi odmowa

Do góry Bottom