• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki tester diagnostyczny do Kia ?

bss2

SuperMechanior
Punktów
27
Miasto
polska
To może ja napisze chodzi o hyundai ix35 chciałem uaktywnic mruganie kierunkowskazów przy otwieraniu/zamykaniu.Przy otwieraniu mrugały przy zamykaniu nie .Dzwoniłem do serwisu do Siedlec do Białej Podl nie da się (no dobra serwis na prowincji może nie wiedzą jak )dzwonie do Poznania Katowic taka sama odpowiedż nie do się .A sprawa okazała się banalna sam bez interfejsów uruchomiłem .Zarówno w serwisie kia i hyundaja pracują nieudaczniki wystarczy poczytac na forach o walce z byle czym w w/w serwisach

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
560
Miasto
Podkarpacie
Nie oczekuj od kogoś (pracownika ASO) kto robi na akord ze będzie wgłębiał w samochód . Tu możesz szukać pomocy kogoś kto bawi się w retrofiting danej marki .

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Mam kia w przedzialach do 2016 i zadnym testerem nie bylo mozliwosci diagnostyki licznika. Natomiast korekte jak juz kolega wspomnial mozna bez problemu po obd

maniakaut

Bywalec
Punktów
5
Napisz jeszcze proszę: " Tylko ELM ? czy jeszcze coś ciekawego oprócz tego ? Czy może lepiej dołożyć do Autel AP200 ?"
Blayders i Diagbox10... ponawiam, co lepiej ELM i ewnt, który/skąd czy Autel AP200 do Kia 2014 i młodszych ? A może jeszcze coś innego ?

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
560
Miasto
Podkarpacie
Sprzedaję launcha bo wymieniam na nowszego oferta na forum w dziale sprzedaży .

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
560
Miasto
Podkarpacie
W budżecie 200 zl który napisałeś mi na pw nic nie kupisz , to nie vag .

maniakaut

Bywalec
Punktów
5
Jaki jest zatem kolejny próg kwotowy i co takie urządzenie oferuje ?

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
560
Miasto
Podkarpacie
Proponowałem mu swojego launch'a bo wymieniam ale stwierdził że za drogo :)

maniakaut

Bywalec
Punktów
5
Blayders, napisałem, że mam inny budżet a nie za drogo... swoją drogą dodaj kwotę do anonsu na proponowane urządzenie, bo tracisz chętnych, swój czas na odpowiedzi oraz zmuszasz innych do poświęcania czasu na zapytania.

Stanisław 1946, dzięki.. ale nadal nie podaliście, o ile zwiększają się możliwości wzgl podstawowych urządzeń w cenie do 200 pln.

Do góry Bottom