blayders
Zweryfikowany Mechanik
Ostatnio robiłem nowe "DS 5" i z ciekawości uzyłem lanuch'a i byłem w szoku bardzo dobrze sobie poradził prawie jak oryginalny diagbox .
To może z tymi 05-16 ma problem tylko chociaż raz stara c3 też miałem problemOstatnio robiłem nowe "DS 5" i z ciekawości uzyłem lanuch'a i byłem w szoku bardzo dobrze sobie poradził prawie jak oryginalny diagbox .
A teraz coś napisze odnośnie testerów a posiadam ich trochę płace abonamenty itd. Ale taka sytuacja przyjeżdża klient hyndai santafe auto straciło moc nie reagowało na wciśnięty pedał gazu dymiło i co pierwsza diagnoza Egr,może wtryski Podłączam kompa Launcha brak kodów błędów ,Texa jakiś błąd napięcia. Kolejny Foxwell gdzie w hiyndaiach dobrze klime i zamki czyta zero błędów w sterowniku Cdif3 usterek nie zarejestrowano Delpchi Nic HG tak samo dobra trzeba posprawdzać po kolei co i jak czy ciśnienie paliwa ma czy EGR czysty itd. Wymontowałem EGR wymylłem i faktycznie zaklejony ale nic to nie zmieniło i mówię do klienta ze trzeba szukacz po kolei bo komp błędów nie widzi a klient wyciągnął stary tel na androidzie chyba Lenowo i jakaś Apke ELM podłącza się i pokazuje mi filtr cząstek stałych temperatura poza zakresem wyciągam DPF a on wytopiony zaklejony na . Tak to jest z tymi testerami.
Dlatego ja często jeszcze odpytuje po zwykłym obd i często parametry są normalniejsze. Kiedyś w Insigni czujnik temperatury spalin stał w miejscu. Czytane texą, launchem i kts i to samo.A teraz coś napisze odnośnie testerów a posiadam ich trochę płace abonamenty itd. Ale taka sytuacja przyjeżdża klient hyndai santafe auto straciło moc nie reagowało na wciśnięty pedał gazu dymiło i co pierwsza diagnoza Egr,może wtryski Podłączam kompa Launcha brak kodów błędów ,Texa jakiś błąd napięcia. Kolejny Foxwell gdzie w hiyndaiach dobrze klime i zamki czyta zero błędów w sterowniku Cdif3 usterek nie zarejestrowano Delpchi Nic HG tak samo dobra trzeba posprawdzać po kolei co i jak czy ciśnienie paliwa ma czy EGR czysty itd. Wymontowałem EGR wymylłem i faktycznie zaklejony ale nic to nie zmieniło i mówię do klienta ze trzeba szukacz po kolei bo komp błędów nie widzi a klient wyciągnął stary tel na androidzie chyba Lenowo i jakaś Apke ELM podłącza się i pokazuje mi filtr cząstek stałych temperatura poza zakresem wyciągam DPF a on wytopiony zaklejony na amen. Tak to jest z tymi testerami.
Pisałem do nich trzy dni temu i nie odpisali.zadzwon do Dystrybutota w Gliwicach chyba jest firma co sprzedaje aktualizacje napewno udziela tobie odpowiedzi.