• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jakim interfejsem oraz programem dostane sie do chevroletta!!!! KODOWANIE

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0
jak w temacie poszukuje oprogramowania oraz interfejs za posrednictwem ktorego dostane sie do chevroleta nubira 2.0D 2008r. potrzebuje zakodowac wtryski oraz usunac blad poduszki powietrznej, obdzwonilem kazdego mechanika w poblizu i nikt nie ma dojscia do chevroleta, maja tylko usuwanie bledow i sprawdzanie bledow nic wiecej kazdy odpowiada ze chevrolet ma jakis specjalny komputer czy cos. nie wiem nie znam sie!. pytanie drodzy forumowicze do was jakim interfejsem oraz programem moglbym tego dokoncac? czy naprawde nie pozostaje nic innego jak serwis ? dodam ze posiadam delphi z interfejsem dcp+ ale nie ma na nim w tej marce oraz modelu mozliwosci kodowania wtryskow a na tym zalezy mi najbardziej!

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0
mieszkam w niemczech i wlasnie tu jest ten problem bo autko po wymianie wrysku stoi i zachowuje sie w ten sposob

z tego co sie dowiedzialem musze go zakodowac, prywatni mechanicy nie maja oprogoramowan pod chevroletta a laweta oraz serwis przerosnie koszty samego samochodu dlatego tez szukam jakiejsc drogi na skroty :(

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0

marcin www

SuperMechanior
Punktów
32
Nie jest darmowa i kosztuje 1200 + tylko chyba to najtansza alternatywa dla tego auta

Po co ci na kompa jak telefonem robisz wszystko

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
Easydiag to wtyczka , a na telefon instalujesz soft który jest przypisany do wtyczki. Patrzyłem i moja wersja ma kodowanie

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0
no dobra ale wciagu dalszym nie wiem czy to co jest na ebayu po 100 euro czy jest to oryginal czy nie bo jest z chin. chyba ze to chinski dystrybutor ? pozatym na zdjeciach na ebayu nie ma nigdzie chevroletta tylko deawoo a dewoo ma juz inny komputer przeciez

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0
Chłopie easydiag to jest produkt chiński i launch.
teraz juz wiem, bo mi powiedziales skad moglem wiedziec ze to chisnki produkt mylslaem ze to podrubka jakiejs grubego dystrybutora. w kazdym badz razie moglbys mi w takim razie poszukac jakiegos linku skad ty kupowales ? bo jak mowilem tutaj na ebayu jak i na wishu patrzalem nie znalazlem wersji ktora posiada chevroleta w zestawie

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0
to sprawdz jak mozesz dokladnie czy napewno masz wersje do chevroleta nubira 2.0d aby programowac wtryski jest to dla mnie wazne gdyz nie za bardzo chcem wydawac nawet te 150 euro jesli mi sie to nie przyda

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0
Nie nie jestem beZdomnym ale posiadam oryginalny delphi z interfejsem cdp+ i on sobie również nie daje rady dlatego nie wiem czy jest sens wydawać 150 euro po to abym miał chiński szajs który będzie leżał jeśli mi się nie nada, ostatnie pytanie ci zAdan jeśli się na to skuszę mam brać wersje 2.0 czy 3.0 bo są dwie wersje a i coś ci jesczs powiem 150 euro to jest conajmniej dwa dni pracy a nie dniowki :) dniówkę to może maja taka polaczki ktoryz przyjeżdzają tu na budowę bez ubezpieczenia i na czarno

Do góry Bottom