• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jakim interfejsem oraz programem dostane sie do chevroletta!!!! KODOWANIE

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0
jak w temacie poszukuje oprogramowania oraz interfejs za posrednictwem ktorego dostane sie do chevroleta nubira 2.0D 2008r. potrzebuje zakodowac wtryski oraz usunac blad poduszki powietrznej, obdzwonilem kazdego mechanika w poblizu i nikt nie ma dojscia do chevroleta, maja tylko usuwanie bledow i sprawdzanie bledow nic wiecej kazdy odpowiada ze chevrolet ma jakis specjalny komputer czy cos. nie wiem nie znam sie!. pytanie drodzy forumowicze do was jakim interfejsem oraz programem moglbym tego dokoncac? czy naprawde nie pozostaje nic innego jak serwis ? dodam ze posiadam delphi z interfejsem dcp+ ale nie ma na nim w tej marce oraz modelu mozliwosci kodowania wtryskow a na tym zalezy mi najbardziej!

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0
Ok dzięki za info poszukam w takim razie i dam znać a jak coś miałbyś dostęp do takiego odblokowanego oprogramowania abyś mi podesłał ?

Kuboszki

Początkujący
Punktów
0
Cos mi się wydaje że na samym kodowaniu się nie zakończy. Zbieraj kase na wtryski.
Jeśli tak będzie to prędzej sprzedam te nieszczęsne auto :) i kupię inne jak miałbym wtryski zmieniać pozatym wątpię to ze nagle wszystkie wtryski nie chodzą :) jestem na 90% pewny ze wtrysk na 1 cylindrze który uległ zniszczeniu i został wymieniony, w nim siedzi problem po prostu zamiast wtryskiwac paliwo to je leje dlatego tez wyglada to jak wyglada wiec pierwsze co muszę tak czy siak zakodować wtrysk i zobaczyć co dalej jeśli koszta będę dalsze to auto idzie do Żyda...

Do góry Bottom