Rysiek8024
Bywalec
- Punktów
- 3
Witam
Szukam cos za mojego chrupkensztajna Peugeota 407 z 2005 - cena mysle do 50k zł , raczej benzyna chociaż lubie diesla lecz obecnie ciezko o dobrego klekota.
Wiec zacząłem skupiać się na japońskiej benzynie.
Honda civic 9 kombi z 1.8 vtec
Toyota Avensis lub Auris 1.6 lub 1.8 valvematic - słyszałem o problemie z modułem hamulca pomocniczego tzw ręcznego, koszta bywają spore bo kilka tys zł.
Mazda 6 z 2.0 skayactive
Mechanicznie bardzo udane , gorzej z blachami i ceny kosmiczne .
Europejska motoryzacja juz chyba tylko grupa vag ( ha tfu
) robi jako tako dobre benzyny , swoją drogą czy 1.8 i 2.0 tsi późniejsze wersje mozna uznać za udane ? Plusem jest mlodszy rocznik vaga i bardziej znany przez mechaników, części tez więcej.
Coś innego? Auto na codzień do pracy i rodzinne wypady za miasto czasami po 150 - 400 km, wiec musi byc dosc pakowne.
Szukam cos za mojego chrupkensztajna Peugeota 407 z 2005 - cena mysle do 50k zł , raczej benzyna chociaż lubie diesla lecz obecnie ciezko o dobrego klekota.
Wiec zacząłem skupiać się na japońskiej benzynie.
Honda civic 9 kombi z 1.8 vtec
Toyota Avensis lub Auris 1.6 lub 1.8 valvematic - słyszałem o problemie z modułem hamulca pomocniczego tzw ręcznego, koszta bywają spore bo kilka tys zł.
Mazda 6 z 2.0 skayactive
Mechanicznie bardzo udane , gorzej z blachami i ceny kosmiczne .
Europejska motoryzacja juz chyba tylko grupa vag ( ha tfu
) robi jako tako dobre benzyny , swoją drogą czy 1.8 i 2.0 tsi późniejsze wersje mozna uznać za udane ? Plusem jest mlodszy rocznik vaga i bardziej znany przez mechaników, części tez więcej. Coś innego? Auto na codzień do pracy i rodzinne wypady za miasto czasami po 150 - 400 km, wiec musi byc dosc pakowne.
.