• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

jeep cherokee prośbą o pomoc

Punktów
0
Miasto
Łódź
witam wszystkich
bardzo proszę o pomoc czy warto kupować auto po pewnych przejściach. wygląda to niezbyt groźnie ale budzi moje obawy zwłaszcza biorąc pod uwagę uszkodzenia przedniego prawego koło. pozdrawiam będę wdzięczny za porady
wszystkie szczegóły w załączniku

obecnie auto jest naprawione i nic nie widać na zdjęciach w ogłoszeniu wygląda jak nowe. jutro jadę do autoryzowanego serwisu ale odczucia mam mieszane .

Załączniki

• Raport_autoDNA_1C4PJMDY1EW263282.pdf
    884,2 KB · Wyświetleń: 16

Krzychu973

Uczestnik
Punktów
7
Miasto
Pabianice
Takie uszkodzenie jak na foto to nic groźnego, ale trzeba się liczyć z możliwością rozszczelnienia amorka czy szybszego zużycia np. łożyska koła. Nie wiem jak w Belgi ,ale u nas grubo ponad połowa , może nawet z 80% aut w sprzedaży z tak małymi uszkodzeniami
jest już po tuningu.Czy warto to musisz sam zdecydować ,ale nie licz że taką furę kupisz z 2 ręki nie zjechaną i bez przygody.

Punktów
0
Miasto
Łódź
nie liczę że bez przygody zastanawiałem się czy wo gole brać ja pod uwagę i czy to uszkodzenie nie będzie miało przełożenia w późniejszym czasie na inne podzespoły
ale dzięki za wyrażenie opinie zawsze to jakoś naprawadza pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Alko-maty

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Warszawa
Jeżeli uszkodzenie zostało dobrze i profesjonalnie naprawione w serwisie który się na tym zna, to raczej nie ma obawy. Musisz zdać sobie sprawę jedynie z tego, że nie jest to tanie auto w utrzymaniu oraz bezawaryjne, dotyka go kilka usterek i ma swoje bolączki.

Do góry Bottom