• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jeep Grand Cherokee 3.1TD 2000r brak w autocom

Grzegorz.S.

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Okonek
Witam koledzy posiadam autocoma Delphi 2013.3 i mam taki problem nie ma w 2000r. diesla tylko benzyna jest do diagnozy macie może jakąś aktualizacje abym mógł zbadać nowy nabytek?albo podpowiedzcie jakim programem najlepiej Jeepka diagnozować?

qazws

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Gdańsk
ogólnie ciężko , tak jak Chrysler w dieslu, mam snapona drb i też diesli nie ogarnia , kolega ktsem łączy się bez problemu , a snaponem wszystkie benzyny przeskanuje i asb

Propsiak

Nowy
Punktów
0
Kts ogarnia ale jeepa 3.1 do 2001r od 2001 tylko odczyt błędów :( Co do wypowiedzi powyżej elm też coś tam pokazywał nie pamiętam. A jeżeli chodzi o sam samochód to sprzedawaj to od razu ! Miałem 2 nie polecam ! :/

guard10

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
125
Miasto
Malta
Witam sprawdz sobie w delphi granda z 04 jest diesel i powinien się połączyć ale tylko rodzajowy obd lub sprawdz jaki masz komp w bryce i szukaj po innych modelach a jak wiesz jaki silnik to jesteś w domu , ja tak miałem z commanderem mimo że obsługuje mi ten model auto com a znalazłem w lancia kappa trochę dziwne ale prawdziwe

Do góry Bottom