• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jurek Dudek chce zostać mechanikiem?!

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Jerzego Dudka myślę, że nie trzeba nikomu przedstawiać, szczególnie, że na forum mamy teraz gorączkę piłkarskich mistrzostw świata.
Jurek w piłkę co prawda już zawodowo nie gra ale zaczął się ścigać w wyścigach samochodowych i chcąc powiększyć swoją wiedzę i doświadczenie postanowił odbyć praktyki w warsztacie samochodowym.
Szukając warsztatu w Krakowie i Warszawie miał on kamerę wbudowaną w okulary, poniżej możemy zobaczyć film :)

Gdyby Jurek zgłosił się do czyjegoś warsztatu z forum to uważajcie bo możecie być nagrywani ukrytą kamerą, ponadto poniżej znajduje się jego CV w razie gdyby ktoś miał wolny etat na warsztacie ;)

53a052bfe9334Untitled-5.jpg

WMserwis

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
496
Miasto
Wołomin
Praktykant to praktykant na szmatę i do kanału.:D

Marlena

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
173
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Ja to bym się cieszyła jakby taka osoba u mnie pracowała :D
Nauczyła bym go podstaw typu wymiana oleju itd. a myślę, że byłaby to dobra reklama dla firmy, przyciągająca klientów. Bo któż by nie chciał zobaczyć Dudka w warsztacie?

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Dajcie go do Jeleniej Góry:) Bardzo szanuje Jurka. Chyba jeden z nielicznych sportowców, który coś osiągnął i nie sfiksował. Ostatnio widziałem, że startuje w rajdach na torze.

Tomek85

Początkujący
Punktów
0
Dudek to fajny gość :) Filmik też jest super! Nie powiem, nie wzgardziłbym jego osobą w swoim warsztacie :)

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Nowy filmik z praktyk Dudka w warsztatach samochodowych.
Na początku filmiku wydaje mi się czy tam faktycznie pada magiczne słowo na K...? :)

DariuSZ.k

Początkujący
Punktów
1
widzę, że pojawił się już temat Dudka. W necie znalazłem szczegóły konkursu http://warsztat.castrol.pl/konkurs. Dziś będę dzownił :D Może akurat mi się uda…. Jeśli się dostanę to czekajcie na avatara z Dudkiem!

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
po reakcji tego młodego widać że nie za pierwszym :D

dicappo

SuperMechanior
Punktów
2
Teraz ćwiczyli grę w golfa
Chociaż ciekawsze byłoby zobaczyć w jakich naprawach pomaga, a nie tylko zabawę.

olek39

Uczestnik
Punktów
0
wrosnąć wzrosły tylko pytanie ile $$ mu za to zapłacili :p

maciek 785

Początkujący
Punktów
0
hahaha warsztatowy Dudek Dance. To mogłoby być ciekawe :D Zgłosił się w ogóle ktoś stąd ??:cool:

Do góry Bottom