Ja osobiście od około 3 lat używam 70mai Pro Plus. Wiem że do niej można dokupić druga tylną kamerkę (obraz rejestruje się wtedy w głównej przedniej kamerze). Do urządzenia można dołączyć też zasilacz z czymś na zasadzie powerbanku, ale ja podłączyłem pod zasilanie lampki w podsufitce (w moim aucie napięcie jest tam jeszcze przez 20 minut od zamknięcia auta).
Zaletą tej kamerki jest dobra jakość zarówno w dzień jak i w nocy. Kolejnym plusem jest to że jest mała i kompaktowa (u mnie schowana za lusterkiem od strony kierowcy więc nie zasłania pola widzenia). Fajnym bajerem jest "asystent kierowcy"- ostrzega przed zmianą pasa ruchu ostrzega kiedy np zbut zbliżymy się do auta przed Nami lub gdy np auto zaczyna się staczać w korku i da się tą opcję wyłączyć

.
Z wad które ja zauważyłem to jeżeli włączymy funkcję aby kamerka nagrywała prędkość to działa to z opóźnieniem- mianowicie zatrzymam auto a wideo rejestrator "zwalnia" jeszcze przez 2-3 sekundy- to chyba jedyna wada jaką zauważyłem przez ten czas.