• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Katalizatory i ich utulizacja....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

iwawoj

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Krosno
robocza.wordpress.com
Mój tata katalizatory sprzedawał chyba tutaj . Nie jestem do końca pewna, bo było to juz bardzo dawno, ale widzę na ich stronie, ze nadal skupują i ceny mają całkiem przyzwoite, więc można zapytać. Zawsze to jakiś grosz :)

Stryder

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Kielce
Niby odkopuje, ale zawsze można pogadać o aktualnych cenach katalizatorów, szczególnie że minęło już trochę czasu. Ceny katalizatorów zależeć mogą w dużej mierze od obecnego kursu walut, czy nawet cen surowców - srebra, platyny, czy rodu. Sama marka, czy model samochodu, też mogą mieć znaczenie.

Ostatnia edycja:

Krotochwila

Początkujący
Punktów
0
Jasne, że można pogadać. A jakie tam są ceny? Bo najlepsze chyba w dalszym ciągu oferuje Tomkat.

Stryder

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Kielce
Z doświadczenia wiem, że poszczególne firmy oferują dość różne ceny. Sporo zależy też od tego, czy np. ma ktoś na sprzedaż hurtowe ilości itd.. Na sprzedaży katalizatorów sporo można więc zarobić. :greedy: ;)

Punktów
0
Miasto
Chrzanów
To ja się może dołączę - swój katalizator sprzedawałem w DS Auto Chrzanów - ceny bardzo dobre i przyjmują też ilości hurtowe z tego co mi się obiło o uszy

Do góry Bottom