• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klucz pneumatyczny Aerotec

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
odświeżam bo zależy mi trochę na czasie :) co sądzicie o tych kluczach lub który z nich wybrać? z tego co słyszałem to klucz cp mimo ze ma mniejszy moment to i tak bedzie mocniejszy od pozostałych ile w tym prawdy? i on ma trochę nie wygodna regulację

mrqq

Bywalec
Punktów
11
poszukaj klucza M7 miałem już różne a ten nie dość ze bardzo mocny to jeszcze najdłużej wytrzymał

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
kup i oceń sam a potem napisz nam czy warto było to na przyszłość bedziemy wiedzieć czy wybrac ten niż Yato ehhe tak na poważenie chyba nikt z kolegów na forum go nie ma i dlatego nikt sie nie odzywa, ja pracuje na Yato niedwano kupiłem scorpio i jestem zadowolony :) Yato po 6 latach osłabły i luzów dostały kupiłem scorpio (to samo co yato tylko tansze) i śmigają bez problemu i są mocne tylko średnica weży 10mm w środku..

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
poszukaj klucza M7 miałem już różne a ten nie dość ze bardzo mocny to jeszcze najdłużej wytrzymał

M7 to to samo co aerotec :)

co do yato wiem ze sa dobre bo znajomy takimi pracuje tyle że maja one duży pobór powietrza

Masato

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kalisz
Cp będzie miał pewnie najmniejszy pobór. lub Ingersoll rand.
Mam szlifierkę palcową jonneswaya i niby ma mieć 140 litrów poboru powietrza... hehe bzdura, sprężarka o wydajności 440 L/m wyrabia na styk i chodzi non stop. Mierzone 440l.
Dlatego już narzędzie pneumatyczne tej formy omijam szerokim łukiem.
Mam też młotek udarowy pneumatyczny, nieporęczny, słaby i męczący...żałuje, że go kupiłem. Szkoda mi było 150zł dołożyć na CP.

Kup CP lub Ingersoll.
Osobiście mam cp, modelu nie pamiętam, ale dałem za niego 1500zł, teraz są po 1300 na allegro.
Mam też Gedore, którego kupiłem używanego za 300zł i spisuje się świetnie.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Coś ciężko jakiekolwiek opinię na temat tego klucza spotkać w necie, możesz być pionierem w tej dziedzinie.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
dlatego ciężko wybrać może być dobry a może być totalna klapa

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
koksiu dlatego stara mądrość ludowa mówi: nie chcesz stracić dwa razy dołóż parę złotych i kup coś porządnego:)

Ostatnio też nasz klient wziął w leasing pewną "chinską" maszynę, chciał zaoszczędzić coś ok 2 tyś zł a wydał przeszło 10 tyś i teraz więcej ją naprawia niż na niej pracuje.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
firmy które wypisałem nie są już z dolnej półki po długich przemyśleniach kupiłem jonnesway zobaczymy co będzie to będzie jak coś to następny bedzie z nowej lini cp :)

Do góry Bottom