• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

klucze oczkowe torx

waluś GSi

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Ogrodzieniec
www.facebook.com

makrez12

SuperMechanior
Punktów
12
Miasto
TARNÓW
Kolego odnośnie ostatniego linku, sprzedawca sprawdzony na co dzień sie zaopatruje u niego. Ale corona hmm mam klucze do korków olejów jakieś tam pierdoły tego typu. Ale zestaw kluczy do wtryskiwaczy czy sond lambd kasa wywalona w błoto

waluś GSi

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Ogrodzieniec
www.facebook.com
to w takim razie się w nie zaopatrze ;) bo będę robił głowice w x18xe i bodajże rurka od egr'a ma tak śruby ze nasadka nie podejde, za krótka, tylko płaski ;) dzięki za pomoc :)

makrez12

SuperMechanior
Punktów
12
Miasto
TARNÓW
podejdziesz nasdka pozatym one nie są jakoś wybitnie doktrecone ze zwyklym kluczem idą.

makrez12

SuperMechanior
Punktów
12
Miasto
TARNÓW
ostatnio robiłem UPG i nasadką odkręcałem bankowo bo innych kluczy e-torx nie mam.

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Zalezy jeszcze od długosci nasadki :p Corona daje rade,mam szczypce do segerów z Corony i sa OK,miałem też w rekach klucze płaskie z grzechotką i dawały rade.Corona to nie są jakieś wysokie loty,po prostu zwykłe tanie narzędzia,ale w wypadku tych płaskich torxów wystarczą w zupełności,materiał jest OK,a tego nie uzywa sie przecież codziennie :)

barteek933

SuperMechanior
Punktów
49
Miasto
Mazowieckie
mam gwintowniki corona i kilka nasadek, przedłużek i złego słowa nie mogę powiedzieć :)

waluś GSi

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Ogrodzieniec
www.facebook.com
to biorę coronę, a tak nie w temacie odnośnie corony, co sądzicie o kluczach płasko - oczkowych z tej firmy ? widziałem na alledrogo.pl za 200zł + przesyłka.

A

autozibi

Jak w temacie, jakiej firmy kupić klucze oczkowe torx ? Corona da radę (chociaż jakiś czas :D )?
myślałem o któryś z tych:
http://allegro.pl/polmar-corona-c6104-klucze-oczkowe-torx-e6-e24-i3907592234.html
http://allegro.pl/klucze-oczkowe-torx-kpl-4-szt-e6-e24-corona-i3886425267.html
albo MK Tools:
http://allegro.pl/klucze-oczkowe-torx-6-24-mm-4-elementy-tarnow-i3886363087.html

da się coś nimi zdziałać ? czy polecacie jakieś inne zestawy (w przystępnej cenie) ?

Kurka wodna :eek::eek::eek: jakie tanie . A ja głupi kupiłem Facom - a i zapłaciłem 280 zł ... szok :mad::mad::mad:

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Żadna rewelacja ten Honidrive,wiem bo testowałem,potrafi zeskoczyć aż miło,wcale nie trzyma pewnie łba zwykłej 6kątnej śruby,musi byc w idealnym stanie.Jak cos jest do wszystkiego to w zasadzie do niczego ;]

waluś GSi

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Ogrodzieniec
www.facebook.com
Żadna rewelacja ten Honidrive,wiem bo testowałem,potrafi zeskoczyć aż miło,wcale nie trzyma pewnie łba zwykłej 6kątnej śruby,musi byc w idealnym stanie.Jak cos jest do wszystkiego to w zasadzie do niczego ;]

dokładnie jak piszesz, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego :) więc kupię te z corony, zastanawiaja mnie jeszcze te plasko oczkowe za 200 zł ...

Do góry Bottom