• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klucze plaskooczkowe do 200zl

wenek17

SuperMechanior
Punktów
9
Szukaj zastawu z firmy Greene, naprawę polecam

voodo

SuperMechanior
Punktów
204
U mnie na wichurze 2 rolników pracuje na takich i są zadowoleni. Mając je w ręku wyglądają naprawdę solidnie.

W140

SuperMechanior
Punktów
14
Miasto
Wyszków
za te pieniądze brał bym Proxxon lub KS lub King Tony, osobiście polecam Hazet ale nie ta kasa

SCS

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Nowa Sól
Z budżetowych kluczy mam zestaw płasko oczkowych basspolska, kupione 4 lata temu na jednej z giełdy. Gdyby nie zgubiona 10 to zestaw cały. Kosztowały chyba 100 czy 120 na płachcie 26szt. Uzywane od tego czasu przynajmniej raz dziennie któryś. Zero śladów zużycia wygięcia. I nawet dobrze wycięte, trzymają wymiar

Regaciarz

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
383
Nie wiem jak teraz COVAL ale 4 lata temu jak kupowałem to służą do dziś
Mam od kilku lat, póki co poddała się 22 na sworzniu z xtraila, mam zastrzeżenia co do wykonania oczek, mają trochę większy wymiar niż mój drugi komplet( Premium tools), niektóre objechane śruby obkrecają się w oczku covala a Premium tools jeszcze da radę coś tam przytrzymać. Za to coval wydaje się solidniejszy

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Zestaw 6-32 Expert by facom dozywotnia gwarancja. Koszt jakies 500 zl brutto ... podobnie bahco.

Nie szkoda Wam pieniedzy ?

wenek17

SuperMechanior
Punktów
9
Polecam ci te klucze firmy grene nie od tak tylko przetestowałem je i wiele innych firm a że pracuje przy ciężarówkach to i narzędzia lekko nie mają. Zakupiłem kilka narzędzi z tej firmy na próbę okazało się że naprawdę są warte swojej ceny i teraz jeśli dokupuje coś nowego to celuje wlasne w grene

metalworks

SuperMechanior
Punktów
54
Sprawdź w dziale sprzedam, mam na pozbycie nowe, dobre klucze tengtools 8-19mm

Do góry Bottom