Tylko z płatnej bazy możesz ten kod uzyskać, po za tym jak kod był napisany flamastrem na obudowie i nie wchodzi to raczej elektronik ci został do wyboruWitam. Mam problem kupiłem radio radio jest z naklejkami na sobie próbówałem wpisać kod któy tam widnieje lecz to nie był poprawny czy mógłby ktoś mi pomóc radio to blaupunkt werke gmbh numer na nim VWZ1Z3W1203304
Tu masz full boxa do wszystkich modeliA ta płatna baza jakiś dostęp tam link jest?
Da się, tylko czy jest sens kupowania jak kod masz napisany na obudowie i nie działa?A to nie da się kupić od kogoś tego kodu kto ma tego boxa ? Bo wydać 20 tysięcy trochę głupio![]()
Nie widzę tu żadnego koduTo wygląda w taki sposób więc czy to kod tro nie wiem
na karcie bankowej też kod pin zapisujesz na odwrocie?Są 4 cyfry i S na koncu myślałem że to kod, ale no nie więc chyba warto do kogos się odezwać kto może mi sprzedać jakoś
Pisz PW do mnie dam ci namiary to ci ogarnę za parę groszyKod 0046Witam. Mam problem kupiłem radio radio jest z naklejkami na sobie próbówałem wpisać kod któy tam widnieje lecz to nie był poprawny czy mógłby ktoś mi pomóc radio to blaupunkt werke gmbh numer na nim VWZ1Z3W1203304