OK znalazłem kalkulator kod 8216Witam
Poproszę cod do radia CAR2003
7 649 200 321
GM020317645729
OK znalazłem kalkulator kod 8216Witam
Poproszę cod do radia CAR2003
7 649 200 321
GM020317645729
kolego to jest plik z Trojanem więc nie zakażaj użytkownikom komputera, a tobie radzę zeskanować komputer etc.....OK znalazłem kalkulator kod 8216
kolego to jest plik z Trojanem więc nie zakażaj użytkownikom komputera, a tobie radzę zeskanować komputer etc.....
Trojan-Dropper.Agent
GenericRXBE
Większość kalkulatorów do kodów traktowana jest jako wirusy i polecam eset online skanerkolego to jest plik z Trojanem więc nie zakażaj użytkownikom komputera, a tobie radzę zeskanować komputer etc.....
Trojan-Dropper.Agent
GenericRXBE.RW!tr
Jak masz wsad, to wrzuć bo z numerów za darmo to cienko widze.Cześć
Koledzy potrzebny kod do radia jak w załączniku, z góry dziękuję
Automatyczne połączenie postów:
Cześć
Koledzy potrzebny kod do radia jak w załączniku, z góry
Jaka cena?Jak masz wsad, to wrzuć bo z numerów za darmo to cienko widze.
0201Cześć
Koledzy potrzebny kod do radia jak w załączniku, z góry dziękuję
Automatyczne połączenie postów:
Cześć
Koledzy potrzebny kod do radia jak w załączniku, z góry
Thx
Pomocy pleaseJedź do elektronika, zapłać za kod i będziesz miał kody, za darmo nie dostanieszWitam, potrzebuje kod do radia: VWZ1Z2F6190694 i drugie: VWZ6Z7H8339019. Nie wiem czy działają ale bez kodu się tego nie dowiem. Jak ktoś może to z góry dziękuję
2362Witam. Proszę o pomoc w rozkodowaniu radia DUCATO CD BP037722975743
Wykup z bazy danych ASO lub elektronikWitajcie koledzy, po dlugich poszukiwaniach trafiłem do was i zwracam się z prośba o pomoc. Stałem się posiadaczem seata Leona z 2008 roku z jakimś chińskim radiem. Kupiłem seryjne ale chce kodu. Może ktoś z was ma jakieś sposoby strony lub kalkulatory które pomogą w jego złamaniu/ wygenerowaniu kodu
Radio to Blaupunkt o numerze SEZ1Z3G6635680
Bardzo dziękuję za wszelkie porady lub wskazówki.