A ty myślisz, ze tutaj jest inaczej? Podajesz kody a oni zarabiaja na takich jak ty55611
51243
Patrzę, że niezły biznes z tymi kodami na allegro. 28zł za 1 kod (użytkownik "pijak777") i uważajcie - "pijak777" pisze regularnie na forum radiostart o kody a ja żem głupi...

Dalej się dziwię czemu Misiek tego nie wprowadził tutaj, ukruciłoby sie trochę cwaniactwa na forach. Jak nie chcesz kasy to niech chociaż cegiełkę wpłacą np na siepomaga.pl
w najbliższych dniach zweryfikuję czy działają i dam znać.
za okazane wsparcie chętnie się zrewanżuję
np pomogę przy ubezpieczeniu samochodu. Pozdrawiam.55611
51243
Patrzę, że niezły biznes z tymi kodami na allegro. 28zł za 1 kod (użytkownik "pijak777") i uważajcie - "pijak777" pisze regularnie na forum radiostart o kody a ja żem głupi...
Dałem przykład. Nie mówiłem, że należysz do tego grona. Uwierz mi, są dni takie, że nawet takie same nicki potrafią zarejestrować z lenistwa tylko cyferkę lub kropkę dopisują. Tyle już przypadków widziałem tutaj i na innych forach, że tego zliczyć nie idzie. Na 2 forach zmiany wprowadzone są od dawna tylko tu 100 lat za murzynami. Urzytkownik jeżeli to faktycznie jego radio to nawet cegiełkę bez problemu wpłaci charytatywnie, tylko co raz więcej cwaniaków ( handlarzy) się zleciało, że za free chcą, a jak nie da się to rejestrują konta na nowo, że niby nowy użytkownikDziękuję za szybką zwrotkęw najbliższych dniach zweryfikuję czy działają i dam znać.
P.S. Oba radia należą do mnie i zwróciłem się do Was z prośbą o pomoc sugerując się dotychczasowymi postami ale jeśli trzeba poniosę koszt usługi. Fakt, nie korzystałem wcześniej z tego forum choć pewnie to się zmieniza okazane wsparcie chętnie się zrewanżuję
np pomogę przy ubezpieczeniu samochodu. Pozdrawiam.

22343Witam , ja również z ogromną prośbą o kod do radia chrysler.
Z góry dziękuję
Powinno być zdjęcie uwierzytelniające np. dłoni i jej linie serca, głowy i życia na tle ostatniego postu o kod. Wtedy wiecie, że osoba jest to nowa i jednorazowa, która naprawdę potrzebuje.