Jak kupiłeś radio z kodem to po jakiego grzyba ci kod?Cześć,
czy ktoś pomoże ustalić kod do radia? Kupiłem nowe z kodem. Może do tego ktoś znajdzie kod to jakaś część kasy się zwróci.
Wyświetl załącznik 45705 Wyświetl załącznik 45706 Wyświetl załącznik 45707
To radio co jest na zdjęciu nie ma kodu bo było oryginalnie w samochodzie. Z racji tego że zepsuło mi się blue&me a dostać nowe to problem bo nie ma, tylko ściąganie z Włoch. Ja w samochodzie musze mieć działające bluetooth więc kupiłem dedykowane do bravo radio z adroidem a to stare co na zdjęciu wyciągnałem. I do tego oryginalnego radia nie mam kodu. Przeszukałem wszystkie książki serwisowe i nie mam tego w papierach od autaJak kupiłeś radio z kodem to po jakiego grzyba ci kod?
To masz problem bo wizytw u elektronika cię czekaTo radio co jest na zdjęciu nie ma kodu bo było oryginalnie w samochodzie. Z racji tego że zepsuło mi się blue&me a dostać nowe to problem bo nie ma, tylko ściąganie z Włoch. Ja w samochodzie musze mieć działające bluetooth więc kupiłem dedykowane do bravo radio z adroidem a to stare co na zdjęciu wyciągnałem. I do tego oryginalnego radia nie mam kodu. Przeszukałem wszystkie książki serwisowe i nie mam tego w papierach od auta
To masz problem bo wizytw u elektronika cię czeka
Bo tego modelu nie zrobi się zdalnie? Dodtakowo łącznośc przez immo z tego co pamiętam. Dlatego.W sprawie tego radia ze zdjęć? Dlaczego? Możesz rozwinąć myśl? Zrobiłem jak każdy tutaj użytkownik podając informacje o radiu. Ja podałem zdjęcia bo nie znam się kompletnie na tym co jest numerem seryjnym. Dlaczego w moim przypadku musi to być wizyta u elektronika?