Możesz podać zdjęcie naklejki z radia?Kod niestety nie jest prawidłowy.![]()
No widzisz naklejka robi dużo ponieważ źle przepisałeś kod BP zgupiłeś jedną cyferkę
Dziękuję koleżko bardzo kod 6233 działaNo widzisz naklejka robi dużo ponieważ źle przepisałeś kod BP zgupiłeś jedną cyferkę
Sprawdź kod 6233 jak nie wejdzie ten pierwszy to sprawdź 2244 lub 0244

poozdrawiam.Witam czy mogłabym prosić kod do radia Ford Mondeo MK3?No widzisz naklejka robi dużo ponieważ źle przepisałeś kod BP zgupiłeś jedną cyferkę
Sprawdź kod 6233 jak nie wejdzie ten pierwszy to sprawdź 2244 lub 0244
Numery seryjne z naklejek na obudowie radia podajWitam czy mogłabym prosić kod do radia Ford Mondeo MK3?
Numery seryjne z naklejek na obudowie radia podaj
W sprawach dotyczacych forum pisac na forum lub prywatna wiadomosc
kontakt do mnie poza forum:
mail: Lynx222@tlen.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
pozdrawiam
6567Automatyczne połączenie postów:
Proszę zdjęcie
Dziękuję bardzo za pomoc6567
W sprawach dotyczacych forum pisac na forum lub prywatna wiadomosc
kontakt do mnie poza forum:
mail: Lynx222@tlen.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
pozdrawiam

widze ze pan tu tylko zaglada po kody prosze zaczac pomagac innym w dowolnym dziale i kody beda udostepniane dalej albo zainwestowac we wlasny sprzetCzy mogę prosić o kod do radia? Z góry dziękuję.
Po pomoc to wchodzi człowiek po kod do swojego radia, a nie jak Pan, po kilka kodów, widać zarbia Pan na tym a tutaj chce za darmo? Coś tutaj jest nie fair. Zapraszam na stronę tutaj http://shop.martech.pl/pl/martech-full-pack/67-radio-code-full-pack-box-iii.html, wykupić sobie FullBoxa to będą wszystkie kody jakie Pan chceNie bardzo wiem jak mógłbym pomóc bo słabo znam się na tych tematach. Właśnie to ja po pomoc tu jestem. Każdemu to forum polecam jako najlepsze forum z ludźmi którzy wiedzą co piszą. Sam nie bardzo pomogę. Jeżeli nie pomagacie to trudno poszukam gdzie indziej. Pozdrawiam