Dziękuję za info, pozdrawiamJechać do elektronika, aso lub wykupić z płatnej bazy kod.
Dziękuję za info, pozdrawiamJechać do elektronika, aso lub wykupić z płatnej bazy kod.
3566 lub 1214Dzień dobry, potrzebuje bardzo kodu do radia jeep cherokee xj. Samochód rozładował się i miał wymieniony akumulator a teraz jest potrzebny kod do odblokowania radia. Proszę bardzo o pomoc. Czy znajdzie się ktoś kto jest mi wstanie pomóc
?
Wyświetl załącznik 44665
Dziękuję bardzo Panu jest Pan wielki radio pięknie gra.3566 lub 1214
W sprawach dotyczacych forum pisac na forum lub prywatna wiadomosc
kontakt do mnie poza forum:
mail: Lynx222@tlen.pl
tel 605 789 384
pozdrawiam
3325Dzień Dobry , potrzebuje kodu do samochodu Jeep Grand cherokee ZJ. Bardzo bym był wdzięczny za wszelką pomoc.
Dziękuje za kod. Jest Pan wielki3325
W sprawach dotyczacych forum pisac na forum lub prywatna wiadomosc
kontakt do mnie poza forum:
mail: Lynx222@tlen.pl
tel 605 789 384
pozdrawiam
Jedź do elektronika lub ASO, jaki problem?Dzień dobry.
Potrzebuję poszukuję kodu do radia. Załączam zdjęcie tabliczki. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Wyświetl załącznik 45497
Nie ma takiej konieczności., w przypadku radia wersji T00AM firmy Matuwhita jest możliwość wykupienia kodu z płatnej bazy danych. Koledzy z forum obiecali pomoc. Mogę ci później wszystko wytłumaczyć, i jakby ci się też taka sytuacja przytrafiła. nie będziesz musiał niepotrzebnie robić wycieczek do ASO ani targać radia. Chociaż szczerze mówią wyjąłem radio, żeby mieć pewność, że nie było wcześniej przy nim grzebane i kod się będzie zgadzał z bazą(czy jakiś elektronik nie zmienił hasła).Jedź do elektronika lub ASO, jaki problem
za opłatą i ja mogę zrobić, tylko 99% osób tutaj wchodzi na krzywy tzw ryj i chcą za darmo, a za darmo matushity nie uzyskaszNie ma takiej konieczności., w przypadku radia wersji T00AM firmy Matuwhita jest możliwość wykupienia kodu z płatnej bazy danych. Koledzy z forum obiecali pomoc. Mogę ci później wszystko wytłumaczyć, i jakby ci się też taka sytuacja przytrafiła. nie będziesz musiał niepotrzebnie robić wycieczek do ASO ani targać radia. Chociaż szczerze mówią wyjąłem radio, żeby mieć pewność, że nie było wcześniej przy nim grzebane i kod się będzie zgadzał z bazą(czy jakiś elektronik nie zmienił hasła).
Proszę o kod do radia Jeep Cherokee2114 lub 1624
Pomoc z kodem do radia
Kontakt:
Tel.: 722 171 351
e-mail: stefan15@poczta.onet.pl
nr gg: 2094894
POZDRAWIAM.
Aso, wykupić z płatnej bazy lub odczyt zawartości pamięci radia u elektronika.Poratuje ktoś kodem radia jeep patriot 2008r model No. P05064363AB A
Date code 2227
Serial No. T 00Am2227c1025
Jak kod posiadasz i nie wchodzi to wizyta u elektronika i odczyt z pamięci radia.Koledzy poratujecie kodem do radyjka?
Albo potwierdźcie to co mam.
Jeep grand cherokee 2003.
Kod niby 1522 ale coś nie działa.
Jeśli ktoś może potwierdzić czy jest to zgodny kod z numerem seryjnym.Jak kod posiadasz i nie wchodzi to wizyta u elektronika i odczyt z pamięci radia.
Co ci da potwierdzenie kodu czy jest prawidłowy? Jak jest prawidłowy a nie wchodzi, to tak czy siak jesteś w czarnej dup,e, musisz czytać zawartość pamięci czy jest poprawny i nie działa lub jest nie poprawny., czytaj BINaJeśli ktoś może potwierdzić czy jest to zgodny kod z numerem seryjnym.
Radyjko leży, a klient twierdzi że ostatnio go (kod) używał i chyba działał...