Encore
Moderator
Przypadek jak powyższy kolega. Elektronik lub wykupienie z płatnej bazy.Witam, wymieniłem ostatnio akumulator do auta a nie mam kodu, bardzo proszę o pomoc w rozkodowaniu radia.
Przypadek jak powyższy kolega. Elektronik lub wykupienie z płatnej bazy.Witam, wymieniłem ostatnio akumulator do auta a nie mam kodu, bardzo proszę o pomoc w rozkodowaniu radia.
jak wyżejDzień dobry,
bardzo proszę o pomoc w rozszyfrowaniu kodu do radia nissan micra
serial: HY69N02094
part: 28185 3HN4C
Jeżeli radio oryginalne ( nie dokupione ) to tylko kod wystarczy, jak dokupione to dodatkowo modyfikacja numeru VINWitam proszę o pomoc w rozkodowniu radia Clarion PP-3001M odczytałem wsad z pamieci 24c64 w której linijce znajduje się zapisany kod jeżeli nie trzeba go dekodować.
Radio orginalne z tego samochodu ,możecie mi pomóc nie mam żadnego kalkulatora ani informacji w którym wierszu znajduje się kodJeżeli radio oryginalne ( nie dokupione ) to tylko kod wystarczy, jak dokupione to dodatkowo modyfikacja numeru VIN
ASO, elektronik lub wykupienie z płatnej bazyHej, prośba o kod do radia do micry z 2008 roku (samochód kupiony bez kodu)
PP 3000 MB 0008221
Dziękuję![]()
Kod dostępny tylko z płatnej bazy danychWitam,
Bardzo proszę o kod do Nissan Juke, niestety koniczne było odłączenie akumulatora, a nie posiadam kodu do radia.
Numery jakie się wyświetlają:
Serial: DW2BN25567
Part: 28185 BX80A
Data: 12 11 30
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
Justyna
Kod z płatnej bazy danych. Lub elektronikPodszebuje kod do radia nissan Micra z navi Wyświetl załącznik 44183
Automatyczne połączenie postów:
Wyświetl załącznik 44184
Nie za duzo prób. Teraz niech płaci klient x3 u elektronika za głupotęRadio zdarzył klient zablokować. Jest szansa w aucie go rozblokwac?
Wyświetl załącznik 44188
Kod można uzyskać tylko z płatnej bazy danych np z ASO lub elektronik, wiecej info pwWitam,
po awarii akumulatora potrzebuje rozszyfrować kod do nissana micry k13. W książeczce nie ma nic zapisane.
Numer seryjny: 9588972
Device number: 7612830031
Date: 10.08.31
Z góry dziękuje za pomoc!![]()
Piszę CODE. Kartkę mam taką jak na foto. Zatwierdzam tune>> lub seek >>| i wywala wait 60mKod można uzyskać tylko z płatnej bazy danych np z ASO lub elektronik, wiecej info pw
przeciez masz kod podany na CarPass czego jeszcze chcesz?Piszę CODE. Kartkę mam taką jak na foto. Zatwierdzam tune>> lub seek >>| i wywala wait 60m